مزایای کسب و کار اینترنتی و معایب آن

امروزه اینترنت توانسته است خودش را به عنوان جایگزینی برای زندگی عادی معرفی کند و به جایگزینی تبدیل شده است که مردم بسیاری از زمان خودشان را در آن سپری می کنند. کسب و کار ها نیز توانسته اند خودشان را به این دنیای جایگزین وارد کنند، در نتیجه نباید از مزایای کسب و کار اینترنتی به راحتی بگذریم. در این مقاله قصد داریم به این سوال پاسخ دهیم که چرا باید کسب و کار اینترنتی راه اندازی کنیم.

هزینه کم راه اندازی

کسب و کار اینترنتی چیست؟

در نگاه اول به نظر می آید کار اینترنتی معنا و مفهوم ساده ای دارد که این موضوع خارج از فهم نیست اما با این وجود جزییات فراوانی دارد که نمی تواند سرسری از آن رد شد زیرا این نوع مشاغل با کسب و کار فیزیکی بسیار متفاوت است و مزایا و معایب کسب و کار اینترنتی را نمی توان از خیلی از جنبه ها با مشاغل سنتی مقایسه کرد.

این در حالی است که مزایا و معایب راه اندازی کسب و کار اینترنتی را نمی توان با کسب و کار سنتی نیز مقایسه کرد ، زیرا در یک نگاه ساده می توان به راحتی متوجه شد که این حوزه بسیار راحت تر و پرسودتر از کارهایی است که به صورت سنتی انجام می شود.

همان طور که از نام این نوع کسب و کارها مشخص است ، بر بستر اینترنت انجام می شود و با همه گیری کرونا این نوع کسب و کارها بیشتر رونق گرفته اند و خیلی از افراد بیش از پیش از فروشگاه ها و وب سایت های اینترنتی استفاده می کنند به همین خاطر افرادی که زودتر وارد این حوزه شده اند توانسته اند نتایج بهتری را خلق کرده اند.

اگر به دور و بر خود نگاه کنید قطعاً افرادی را می بینید که حتی در پلتفرم هایی مانند اینستاگرام و لینکدین و یوتیوب هم کسب درآمد می کنند و محصولات خود را در این ابزارها به فروش می رسانند. به همین خاطر یکی از مزایای کسب و کار اینترنتی این است که شما در هر مکان و زمانی حتی در خواب هم می توانید کسب درآمد کنید و در نهایت به استقلال مالی برسید.

 اما یک نکته مهم وجود دارد که باید به آن توجه کنید .کسب و کار اینترنتی با درآمدزایی از اینترنت بسیار متفاوت است به طور مثال خیلی از افراد به کمک  اینترنت از بازارهای مالی کسب درآمد می کنند در حالی که در کسب و کارهای اینترنتی فرد خود صاحب یک شغل است.

هر کسب و کاری نقاط و قوت ضعف خودش را دارد و شرایطی را درون خود دارد که با سایرین بسیار متفاوت است بنابراین در این حوزه نیز توجه به مزایا و معایب کسب و کار اینترنتی، می تواند باعث شود شما با دیدی باز وارد این حوزه شوید و در نهایت به اهداف خود دست پیدا کنید.

از طرفی نکته ای که اهمیت پیدا می کند، مدیریت کسب و کار اینترنتی است که توجه به آن می تواند شما را به سمت موفقیت سوق دهد. این در حالی است که با وجود انواع کسب و کار اینترنتی، هر کدام استراتژی های مخصوص به خود را می طلبند ، در نتیجه نمی توان یک نسخه یکسان برای آن ها در نظر گرفت.

اما شاید این سؤال برایتان پیش بیاید که چطوری کسب و کار اینترنتی راه اندازی کنم. برای پاسخ به این سؤال باید گفت،  شما باید قبل از شروع کسب و کار اینترنتی باید برنامه ای مدون داشته باشید و تمام جوانب را در نظر بگیرید تا در هنگام بروز چالش ، به راحتی از آن عبور کنید.

 

مزایای کسب و کار اینترنتی

اجازه دهید همین اول مقاله برویم سراغ اصل مطلب. مزایا و معایب کسب و کار اینترنتی بسیار زیاد است که در ادامه قصد داریم به آن ها اشاره کنیم.

هزینه کم راه اندازی

از مهم ترین مزایا و معایب راه اندازی کسب و کار اینترنتی ، هزینه پایین آن است. این در حالی است که شما برای راه اندازی کسب و کار های سنتی به حداقل چیزی که نیاز دارید این است که مکانی را برای خودتان اجاره کنید و در آن مشغول به درآمد زایی شوید.

اما هزینه راه اندازی سایت و فروشگاه اینترنتی بسیار نا چیز و در حد ۴ تا ۵ میلیون می باشد.

از طرفی اگر شما با پرداخت این پول سعی کنید که دوره های آموزشی را سپری کنید پس از مدتی قادر خواهید بود که به بهترین شکل  صفر تا صد کار های سایتتان را خودتان انجام دهید و از این نظر در هزینه های خودتان صرفه جویی کنید.

 

نیاز نداشتن به منابع زیاد

نیاز نداشتن به منابع زیاد

شما برای شروع هر کاری به منابع مختلف مالی و معنوی نیاز خواهید داشت. نیاز به ابزار مناسب مانند قفسه ، کارمند، نیاز به جنس هایی برای فروش و … که اگر بخواهیم این لیست نیازمندی را نام ببریم باید کل مقاله را به آن اختصاص دهیم. این در حالی است که شما برای راه اندازی کسب و کار اینترنتی به منابع زیادی نیاز نخواهید داشت.

تنها منابعی که به ان نیاز دارید یک دستگاه کامپیوتر یا لپ تاب، اینترنت پرسرعت، موبایل هوشمند، یک سایت  و اکانت در شبکه های اجتماعی مختلف است. حال که این مثال را برای شما بازگو کردیم ، به راحتی می توانید درک کنید که مزایا و معایب راه اندازی کسب و کار اینترنتی چگونه است.

امکان همکاری در فروش یا افلیت مارکتنیگ

از دیگر مزایا و معایب کسب و کار اینترنتی این است که شما می توانید بدون نیاز به هیج جنسی کسب و کارتان را راه اندازی کنید. اگر شما قصد راه اندازی فروشگاه اینترنتی را دارید باید به شما این مژٰده را بدهیم که نیازی به خرید جنس ندارید.

شما می توانید با تولید کننده های مختلف قرارداد ببندید که از محصولات آنها تصویر برداری کنید و آن ها را در سایت خودتان قرار دهید.

در نهایت زمانی که فروش انجام شد، قیمت محصول را به آنها بپردازید و سود خودتان را بردارید. به این کار همکاری در فروش یا افلیت مارکتینگ می گویند که میتوانید آموزش همکاری در فروش را در اینترنت یاد بگیرید و کسب درآمدتون رو شروع کنید.

 

خلاقیت و اجرا کردن ایده های ذهنی

خلاقیت و اجرا کردن ایده های ذهنی

اگر فرد خلاقی هستید باید این مژده را به شما بدهیم که قرار است ایده های خودتان را اجرایی کنید. از مهم ترین موارد برای بررسی مزایا و معایب کسب و کار اینترنتی این است که می توانید ساعت ها ایده پردازی کنید و در نهایت با پیاده سازی این ایده ها در کسب و کارتان سود بسیار زیادی را کسب کنید.

متاسفانه بسیاری از کسانی که کسب و کار اینترنتی راه اندازی می کنند و یا اینکه کسب و کار خودشان را از کسب و کار سنتی به دیجیتال تغییر می دهند، مدام از دیگران کپی می کنند و هیچ زمانی برای ایده پردازی نمی کنند و همین عامل باعث شکست خوردن آنها می شود.

باید این نکته را بدانید که خلاقیت در فضای مجازی حرف اول را می زند. پس تا می توانید از طریق طوفان فکری ایده های مختلفی را برای خودتان مشخص کنید و آنها را عملی کنید.

فروش بیست و چهار ساعته

کار های اینترنتی بر خلاف کار های سنتی هیچ زمانی تعطیل نمی شوند. برای مثال امکان دارد که ساعت ۳ بامداد یک مشتری از شما خرید کند و مشتری بعدی ساعت ۵ صبح از شما خرید کند.

معنی جمله بالا این است که شما در زمانی که خواب هم باشید می توانید درآمد زایی کنید. این در حالی است که کسب و کار های سنتی هرگز نمی توانند در ساعت سه صبح فروشی را تجربه کند.

ارتباط داشتن با مخاطبین زیاد

از دیگر مزایای کسب و کار اینترنتی این است که شما می توانید با مخاطبین زیادی ارتباط برقرار کنید و از این طریق برندینگ کسب و کارتان را تقویت کنید.

اگر شما بتوانید از طریق مبحث بازاریابی محتوا برای مخاطبان و مشتریان خودتان خلق ارزش کنید، پس از مدتی خواهید دید که افراد بسیار زیادی به طرفدار کسب وکار شما تبدیل شده اند.

همین امر باعث به وجود آمدن مشتریان راغب می شود. زمانی که شما برای کسب و کارتان مشتریان راغب تولید می کنید، که در ادامه برای افزایش فروش به راحتی می توانید به این مشتریان راغب محصولات خودتان را عرضه کنید.

داشتن KPI های مشخص برای بررسی عملکرد

داشتن KPI های مشخص برای بررسی عملکرد-min

برای بررسی هر کسب و کاری شما نیاز به یک سری پارامتر دارید که بتوانید به وسیله آنها عملکرد خودتان را بررسی کنید. زمانی که شما کسب و کار اینترنتی خودتان را راه اندازی می کنید، گوگل و سایت های مختلف به شما یک سری آمار می دهند که می توانید از آنها برای بررسی عمکلکرد خودتان استفاده کنید.

اگر شما بتوانید به خوبی این بررسی ها را انجام دهید می توانید اشتباهات خودتان را روز به روز اصلاح کنید و با قدرت بیشتری به سوی آینده حرکت کنید.

 

کلام آخر

مزایای کسب و کار اینترنتی بسیار زیاد است . البته برای این که درک درستی از مزایا و معایب کسب و کار اینترنتی دست پیدا کنید باید صبور باشید. بسیاری از کسب و کار های اینترنتی در یک تا دو سال اول هیچ درآمد زیادی ندارند. همین افراد اگر این مدت زمان را در این حرفه دوام بیاورند و روز به روز سعی کنند خودشان را ارتقا دهند پس از مدتی قادر خواهند بود که فروش های چندصد میلیونی را تجربه کنند.

سوالات متداول

برنامه نویسی، تولید محتوا، تدوین پست ها و فیلم ها بر بستر وب و اپلیکیشن های اینترنتی، مدیریت وب سایت ، سئو و بهینه ساز سایت، طراح سایت و....

درآمد از طریق ساخت اپلیکیشن،از طریق همکاری با سازندگان اپلیکیشن،درآمد از تبلیغات،درآمد از تولید محتوا

درآمد از طریق مدیریت شبکه‌های اجتماعی، درآمد از ایجاد بازار اجناس دست‌دوم،درآمد از فروش فالوور و لایک اینستاگرام

درآمد از فروش عضو و بازدید پست تلگرام،درآمد از سمساری آنلاین،درآمد از آموزش و مشاوره

همین حالا شروع کن!

4 پاسخ

    1. درود خدمت شما دوست و همراه عزیز ممنون از توجه شما به مقاله مزایای کسب و کار اینترنتی . به طور کلی کسب و کارهای اینترنتی به چند دسته تقسیم میشن که عبارت اند از: آزدکاری یا فریلنسری، فروش محصولات فیزیکی، فروش خدمات، همکاری در فروش، فروش محصولات آموزشی،تبلیغات .

    1. درود خدمت شما دوست عزیز. از شما سپاسگزاریم که مقاله مزایای کسب و کار اینترنتی رو مطالعه کردین امیدواریم که این مقاله برای شما مثمر ثمر بوده باشه

دیدگاهتان را بنویسید