انواع شغل های خدماتی که سود زیادی دارند

ما در دورانی زندگی می کنیم که  شغل های خدماتی زیادی به وجود آمده است و قطعاً در آینده به لیست آن ها اضافه خواهد شد. این اتفاق به این دلیل افتاده است که انسان ذاتاً راحت طلب است و از طرفی هم مشغله های فراوانی که به خاطر دیجیتالی شدن برای او به وجود امده ، نیازمند خدماتی است که خودش قادر به انجام آن نیست.

به عنوان مثال اگر فقط چند سال اخیر را مرور کنید ، خودتان به این موضوع پی خواهید برد که چرا و چگونه انواع مشاغل خدماتی به وجود آمده اند  و چرا ان قدر گسترش پیدا کرده اند این در صورتی است که این روند در آینده نیز ادامه خواهد داشت . از آنجایی که این موضوع فرصت کارآفرینی را برای افراد مختلف به وجود آورده است تا در ازای دادن خدمات مختلف از نگهداری حیوانات خانگی تا خرید نیازهای خانه کسب درآمد کنند ، به شکل های جدید امروزی تغییر ماهیت داده است.

با همه این تفاسیر شما زمانی می توانید وارد این حوزه شوید که جواز کسب خود را از سازمان صنعت معدن و تجارت و یا اتاق اصناف دریافت کنید و با خیال راحت به فعالیت بپردازید. اما نکته مهمی که باید به آن توجه کنید این است که برخی از کارهای خدماتی پردرآمد هستند اما برخی دیگر خیر. به عنوان مثال اگر شرکت اسنپ یا دیجی کالا را در نظر بگیرید، آن ها به عنوان یک  شغل تولیدی فعالیت نمی کنند بلکه شرکت‌ های خدماتی بزرگی هستند که با دادن خدمات مختلف مخصوصاً فروش محصول،  درآمدهای میلیاردی به دست می آورند.

از آنجایی که شغل های خدماتی زیادی در دنیا وجود دارد ، با گسترش تکنولوژی و تغییر سبک زندگی افراد آن ها نیز تغییر ماهیت دادن و شکل جدیدی از این موضوع را به وجود آوردند. در ابتدا شاید یک شغل تولیدی باعث کسب درآمد بودند اما هم اکنون هر دوی آن ها می تواند منبع بسیار خوب و مهمی برای کسب درآمد بیشتر و یا حتی رشد و پیشرفت باشند.

با این حال کسب و کارهای خدماتی فواید فراوانی دارد که دانستن آن ها خالی از لطف نیست ، زیرا می تواند دید بسیار خوبی از این نوع کسب وکارها به دست آورید.

شاید با خود بگویید در جامعه ای که بیشتر به سمت مصرف گرایی سوق پیدا کرده است، کارهای خدماتی زیاد به صرفه به نظر نمی رسد. اما باید به این نکته توجه کنید که خیلی از کسب و کارهای موفق خدماتی هستند به همین خاطر اگر ایده راه اندازی شغل های خدماتی را در ذهن خود می‌پرورانید نگران این موضوع نباشید؛ زیرا این نوع کسب و کارها مشتریان بسیار زیادی دارد که در نهایت می تواند شما را موفق و ثروتمند کند.

در میان انواع کسب و کار ها، امروز به انواع کسب و کار خدماتی می پردازیم.کسب و کاری که در سال های اخیر علاقه مندان بسیار زیادی پیدا کرده است و هر روز هم به تعداد استفاده کنندگان از آن اضافه می شود.اما واقعا مشاغل خدماتی چیست؟

و چه شغل هایی در زیر گروه خدماتی قرار می گیرند؟ در این مقاله به صورت کامل به پاسخ این سوالات می پردازیم. خوشحالم که در حال خواندن این مقاله هستید چون مطمئنم بعد از پایان این مقاله، به اطلاعات کافی در کسب و کار خود رسیده اید و یا اگر قصد شروع کارهای خدماتی جدیدی دارید،با خیال راحت می توانید تصمیم نهایی را بگیرید.

روش کار، کسب و کار خدماتی چگونه است؟

 

روش کار، کسب و کار خدماتی چگونه است

 

زمانی تولید، تنها کسب و کاری بود که باعث درآمد زایی افراد می شد. اما با گسترش شهرنشینی و صنعتی شدن زمین،افراد به دلیل کمبود زمان،حاضر شدند بسیاری از کارهایشان را خودشان انجام ندهند و به جای آن به شخصی که آن کار را برایشان انجام دهد،پول پرداخت کنند. همین قضیه دلیل اصلی پیدایش کار خدماتی شد.

نکته مهم تر این است که،هرچه جهان در مسیر رشد تکنولوژی قرار بگیرد،زمان از اهمیت بیشتری برخوردار می شود پس کسب و کار های خدماتی نیز رشد می کنند و بزرگ و پر دامنه تر می شوند. در کسب و کار های خدماتی،افراد یا زمان خویش را می فروشند و در ازای زمان خود،پول دریافت می کنند و یا در طول یک زمان،وقت و انرژِی می گذارند و در یک حرفه به تخصص کامل می رسند و سپس با انتقال و در اختیار قرار دادن تخصص خود به افراد،به درآمد زایی می رسند.

 

مقاله مرتبط: راه اندازی کسب و کار اینترنتی

 

فواید مشاغل خدماتی :

 

فواید کسب و کار خدماتی

 

1) صرفه جویی در زمان و انرژی : زمانی که شما بخش زیادی از کار خود را به افراد دیگر انتقال می دهید،به عنوان مثال : شما اگر خودتان پیراهن پاره ی خودتان را بدوزید،زمان زیادی از شما گرفته می شود اما زمانی که آن پیراهن را به خیاطی می برید و در ازای درست کردن آن، به خیاط پول پرداخت می کنید.در زمان خود تا حدود زیادی صرفه جویی کرده اید.

2) بالارفتن کیفیت کار: به مثال بالا برمیگردیم شما بهتر و با کیفیت تر پیراهن را خواهید دوخت یا خیاط؟ مطمئنا خیاط، چون چند سال زمان صرف کرده است و بار ها آزمون و خطا انجام داده است و در نتیجه ی این آزمون و خطا ها و تجربه کسب کردن ها، به تخصص کامل و عالی رسیده است. 

انواع کسب و کار خدماتی :

1)خدمات تعمیر و نگه داری(مثال خیاطی که در بالا ذکر شد،تعمیر دوچرخه و مکانیکی و…)
2)رستوران و اقامت گاه ها(رستوران های شهری و بین راهی که خدمات غذایی اراکه می دهند)
3)حیوانات خانگی(خانواده ها حیوانات خانگی نگه داری می کنند اما وظیفه ی شست و شو و سلامت آن بر عهده ی موسسه های پرورش و نگه داری از حیوانات خانگی است)
4)خدمات آموزشی و مشاوره ای( یکی از انواع کارهای خدماتی که در این سال ها بسیار گسترش یافته است همین مورد است. موسسه های کنکوری و رشد فردی که با تهیه کردن ویدئو های آموزشی،کمک کار خانواده ها هستند برای رشد و پرورش افراد جامعه)
5)خدمات پشتیبانی در کسب و کار ها(در چند سال اخیر به خاطر هوشمند بودن کسب و کار ها،نیاز به کسی حس می شود که بتواند خوب تبلیغ کند و با پشتیبانی های به موقع باعث رشد کسب و کار شود)
6)خدمات اتومبیل رانی و حمل و نقل(نیاز به در اختیار قرار داشتن راننده شخصی، زمانی شکل گرفت که مشغله های زندگی گسترش یافت و بسیاری از افراد برای پیگیری کار های شخصی خود،راننده ای را اخذ کردند، تا به جای آنها کارهایشان را انجام دهد)
7)خدمات شخصی( افزایش اشتغال بانوان نسبت به سابق باعث شده است زن و مرد در طول روز به سر کارهای خود بروند و همین باعث شده که زمان کافی برای نظافت و آشپزی نداشته باشند. به همین دلیل بسیاری از خانواده ها تصمیم می گیرند در زمانی که خودشان،سرکار حضور دارند.کسی بیاید و کارهای شخصی خانه آنها را انجام دهد)
8)خدمات پر اهمیتِ نیاز به تخصص زیاد( شاید شما بتوانید پارگی لباس خود را درست کنید یا بتوانید موی سر خود را اصلاح کنید،چون اگر این کارها حتی به اشتباه انجام شود،آسیبی که زده می شود قابل جبران است.

اما فرض کنید کسی که تخصص لازم را ندارد مسئولیت عمل جراحی را بدست بگیرد و یا کسی که سر رشته ای در عمران و نقشه کشی ندارد،نقشه کشی ساختمانی را برعهده بگیر د. چه اتفاقی می افتد؟ مطمئنا آسیب و خسارتی که به بار می آورد غیر قابل جبران است همچنین؛زمان و سرمایه و انرژِ بیش از حد زیادی بر باد می رود)

 

مواردی که باعث افزایش فروش خدمات می شود:

 

مواردی که باعث افزایش فروش در کسب و کار خدماتی می شود

 

افزایش ثروتمندان جامعه: افرادی که از آزادی مالی و زمانی برخوردار هستند.به 2 دلیل نیازی نمی بینند بسیاری از کارهای شخصی را خودشان انجام دهند. الف)راحت طلبی بیش از حد ب)داشتن کار و پروژه های بسیار مهم تر.

یکی از مهم ترین راهکار های افزایش فروش این است که کسب و کارها سعی کنند خدماتی طراحی کنند که این دو عامل را برای مشتریان انجام دهند.

افزایش امید به زندگی:

خانواده ها زمانی که نیاز های سطحی و اولیه خود را براورده کنند و مطمئن باشند که فرزند آنها از سلامت کاملی برخوردار خواهد بود.به فرزند داری روی می آورند،در نتیجه برای نگه داری از فرزندان و مسائل بهداشتی از خدماتی که موسسه و مرکز های دیگر ارائه می دهند استفاده می کنند.
رقابتی شدن زندگی: در جهانی زندگی می کنیم که دائما در معرض تغییر و تحول قرار می گیریم و اگر تغییر نکنیم  و سکون را ترجیح دهیم،نابود می شویم و چند پله از آنهایی که با ما شروع کردند عقب می افتیم. همین مورد نیاز به آموزشات و روانشناس و وکیل خصوصی را افزایش داد. چون باعث می شوند ما از قافله عقب نمانیم و پا به پای رقبای خود رشد کنیم و دیده شویم.

کلام آخر

خوشحالم که تاپایان این مقاله با ما همراه بودید.در آخر لازم می دانم اضافه کنم که بازار کسب و کارهای خدماتی روز به روز افزایش پیدا می کند چون تمام دلایلی که در بالا ذکر شد و بودن آنها باعث می شود خدمات افزایش پیدا کند،روز به روز در حال افزایش هستند. پس به عنوان شغل دوم یا حتی شغل اصلی حتما به فکر راه انذازی یک شغل های خدماتی باشید. در انتها از شما خواهش اگر تجربه‌ای در باب راه اندازی کسب و کار خدماتی دارید در سایت ماهان تیموری با ما به اشتراک بگذارید.

 

 

 سوالات متداول

اصلی ترین هدف این نوع مشاغل، ارائه یک خدمت و یا خدمات خاص به افراد مختلف است تا از این طریق کسب درآمد کنند.

همان گونه که از نامشان پیداست اولین تفاوت مربوط به قابل لمس بودن است . به عنوان مثال شما نمی توانید خدمات را ببنید اما تولیدات افراد را به خوبی مشاهده می کنید . این در حالی است که شغل های خدماتی سهم بیشتری از بازار را به خود اختصاص داده اند.

همین حالا شروع کن!

4 پاسخ

    1. درود خدمت شما دوست عزیز، توی کشورهای غربی و اروپایی 90 درصد مشاغل خدماتی هستند در صورتی که در ایران این سهم 41 درصد مشاغل را شامل می شود

    1. درود خدمت شما دوست و همراه گرامی از شما سپاسگزاریم که مقاله انواع شغل های خدماتی ایران رو مطالعه کردین امیدواریم برای شما مثمر ثمر بوده باش و بتونه به شما کمک کنه کسب و کار خودتون رو راه اندازی کنید و در اون موفق بشید

دیدگاهتان را بنویسید