مفهوم ریبرندینگ چیست؟

یکی از مهم ترین کارهایی که شرکت ها در جهت ارائه بهتر خود انجام می دهند برند سازی استو این موضوع منحصرا به ساخت لوگو منتهی نمی شود بلکه یک پروسه ی کامل تخصصی در این زمینه است.

بعد از گذر زمان هر شرکتی نیاز دارد که یک سری تغییرات در داخل خود بدهد و آن ها را بازسازی کند در واقع برای جذب بیشتر مخاطب نیاز است که هر باره تغییر و تحولاتی به روز در سیستم تولید محتوای خود بدهند.

حال ما در این مقاله و در سایت استاد ماهان تیموری به توضیح کامل این مطلب می پردازیم.

 

مفهوم برندینگ

مفهوم برندینگ

 

قبل از آشنایی با مفهوم ریبرندینگ بهتر است که ابتدا به اصول و مفاهیم خود برند آشنا باشیم و سپس به مفهوم  ریبرندینگ بپردازیم.

یک برند باید بتواند در ابتدا یک مفهوم درست از خدمات و یا هر آنچه که تولید می کند بدهد، در واقع این موضوع صرفا به ساختار خود لوگو بر نمی گردد بلکه باید بتواند به درستی و در یک قالب زیبا آن شرکت را معرفی نمایید.

در برندینگ صرفا رنگ و ظاهر لوگو نیست که تاثیر گذار است بلکه باید مفهومی از یک مسئولیت اجتماعی و یا فرهنگی را در کنار ویژگی های دیگر آن بیان کند و در نهایت توانایی این را داشته باشد که مخاطب را با خود هم مسیر نمایید.

 

چه زمانی یک شرکت و یا سازمان به ریبرندینگ  نیاز دارند؟

شرکت ها زمانی به ریبرندینگ احساس نیاز می کنند که بدانند بدون یک تغییرات نمی توانند میسیر درستی را پیش ببرنند در واقع تغییر در برند و اجزای آن همواره مورد نیاز هر شرکتی است. پس بهتر است قبل از از دست دادم مخاطبان خود به فکر یک سری تغییر و تحولات در برندینگ خود باشند.

در حالت کلی باید به شما بگوییم که بازسازی برند دو علت اصلی و جامع درونی و بیرونی دارد

 

 

  1. داشتن برند قدیمی و ضعیف

داشتن برند قدیمی و ضعیف

 

ممکن است یک سازمان در ابتدای کار خود به فکر برندسازی و نقش مهم آن نباشد، به همین دلیل در میانه کار خود این نیاز را می بیند که برند خود را تغییر دهد و آن را با مفاهیم جدید ترکیب نباید. و یا اینکه بسیاری از اوقات یک کسب و کار کوچک بوده و کم کم بزرگ خواهد شد و به همین دلیل که دیگر نمی تواند با همان برند قبلی ادامه دهو بایستی موارد خود ار در این حوزه تغییر دهد. پس در این جاست که سازمان تصمیم می گیرد که ریبرندینگ انجام دهد و آن را با نمایی بهتر بازسازی کند.

 

  1. تغییر شرایطی که در بیرون بر روی برند یک شرکت تاثیر می گذارد.

بسیاری از اوقات رقیبان سازمان ها در تلاش هستند که خود بالا ببرند و خود را هم سو با آنها در جهت پیشرفت قرار دهند و در نتیجه بر اساس یک اصول درست، یک لوگو جدید خلق می کنند و به اصطلاح ریبرندینگ انجام می دهند و یژگی های جدیدی را که نیاز می بینند در مفهوم آن لوگو بیان می کنند.پس در این جا می توان گفت که خلق یک لوگو بسیار مهم با ارزش است و بایستی که تلاش شود تا ارزش آفرینی سازمانی در حوزه ریبرندینگ موثر واقع شود.

 

  1. تثبیت در ذهن مخاطب

هر صحبتی که در این خصوص می شود مهم آن است که تمام فعالیت های  شما منجر شود که در ذهن مخاطب ثبت شوید و یا اینکه انقدر لوگوی شما جذاب باشد که مشتریان با یک نگاه، آن را به یاد می آوردند. پس آن چه که مهم است این است که در ذهن و یاد مخاطب ثبت شوید و برای همیشه لوگوی شما در یاد او ثبت شود و اگر چنین نشد بدانید که یک جای کار مشکل دارد و حتما به فکر ریبرندینگ آن باشد تا لوگوی جدید شما به نوعی برای همیشه در فکر افراد ذخیره و آن را فراموش نکنند.

 

  1. نیاز دارید که منحصر به فرد باشید.

قطعا هر کسب وکاری ویژگی های خاص خود را دارد و بدون آن نمی تواند که یک سری از مسائل را در لوگو آورد. در واقع همین ویژگی ها هست که باعث می شود یک لوگو ازدیگری متمایز گردد و مردم در هنگام مشاهده آن بلافاصله ویژگی های منحصر به فرد شما یادآور شوند. پس سعی کنید در زمان ریبرندینگ لوگو خود، ویژگی های خاص کشور خود را فراموش نکنید.

 

  1. نیاز به زیبایی خاص در برندینگ

لوگوی شما قبل از هر چیزی بایستی زیبا باشد و ظواهر آن نیز حفظ شود در واقع اولین چیزی که مخاطب به آن جذب می شود زیبایی خاص لوگوی شما است. ممکن است در ابتدا این زیبایی شناسی را بی اهمیت تلقی کنید و یا اینکه به زیبایی آن در مراحل اولیه خود آشنا نبودید حال فرصت آن شده که با شما با زیبایی برند خود، ریبرندینگ خود را با بهترین روش انجام دهید.

 

  1. ادغام شدن دو سازمان و یا شرکت

بسیاری از اوقات زمانی که دو شرکت و یا دو برند با یک دیگر ادغام می شوند لوگوی آن ها نیز بایستی تغییر کند و مفهومی از دو شرکت را هم زمان  با یک دیگر برساند. پس چنانچه اگر برند و یا شرکت شما بنا بر هر دلیلی با یک شرکت دیگر ادغام شد حتما آن را بررسی مجدد نمایید و یک ریبرندینگ جدید را آغاز نمایید.

 

  1. گویا نبودن برند شما

گاهی  اوقات نیز برند شما به اندازه کافی گویا نبوده و نیاز است که مجدد یک ریبرندینگ شود و یک مفهوم گویا و واضح به خود بگرید در واقع این برند جدید باید برعکس برند قبلی به صورت شفاف مفهوم جدید را به مخاطب القا کند و ذهن او را به مفهومی نو آشنا سازد و در واقع می توان گفت که اگر مفهوم جدید ریبرندینگ بتواند در ذهن مخاطب جاگیر شود به نفع سازمان و یا شرکت خواهد بود.

 

  1. احساسات مخاطب را برانگیزید

زمانی که مخاطب به لوگوی شما کمک می کند بایستی که بسیار تحت تاثیر قرار گیرد و احساسات او نیز برانگیز شود و در نتیجه این کار موجب خواهد شد که مخاطب ترغیب شود که از شما خرید نماید. در واقع شما احساس او را برانگیخته و محصولاتتان را از این طریق بیشتر به فروش برسانید.

 

 

 

  1. ظهور مشتریان خارجی

زمانی که شما کسب و کار خودتان را راه می اندازین و آن را توسعه می دهید، ممکن است در این بین بتوانید مشتریان خارجی نیز پیدا کنید و در نتیجه این مشتریان را تبدیل به مشتریان دائمی خود نماید.

پس همواره به خاطر داشته باشید که لوگوی شما بایستی به گونه ایی باشد که مشتریان خارجی را جذب نماید و یا اینکه مشتریان شما با لوگویتان تعامل برقرار کنند.  در این جا عموما گفته می شود که شما به یک ریبرندینگ اصولی نیاز دارید.

 

     ۱۰. تغییر ساختار شرکت

گاهی اوقات نیز پیش می آید که شما در طول مسیر حرفه ایی خود و یا ساختار سازمانتان نیاز دارید که مسیر خود را کاملا عوض کنید و محصولات دیگر طول نمایید. در این جا لوگوی شما نیز قطعا نیاز دارد که تغییر کند. پس حتما زمان تغییر شغل خود، لوگوی خود را نیز مجدد تغییر و یا ریبرندینگ نمایید و در نتیجه با مفهوم جدید مشغول به کار جدید شوید. چرا که شغل جدید نیز بایستی گویای معنای دیگر باشد پس ساختار برند آن نیز متفاوت است.

 

کلام آخر

زمانی که شما یک سازمان و یا یک شرکت جدید دارید قطعا به لوگوی جدید نیز نیاز دارید و یا اینکه اگر رویه ی خود را در اهداف شرکت خود تغییر دهید نیاز است که لوگوی خود را نیز مجدد عوض و یا همان ریبرندینگ نمایید.

در واقع ریبرندینگ به طور کلی عوض کردن لوگوی شما نیست بلکه تغییر به سمت هدف جدید شرکت شماست. پس مدنظر داشته باشید که چه زمانی لوگوی شما نیاز به ریبرندینگ دارد و در همان زمان اقدام نمایید.

ما در این مقاله ی سایت استاد ماهان تیموری برای شما موارد این موضوع را به طور کامل برای شما توضیح داده ایم که بهتر است برای آشنایی بیشتر با آن این مقاله را به طور کامل مطالعه فرمایید.

 

 

 

همین حالا شروع کن!

دیدگاهتان را بنویسید