[button_login_ums style= ""]
جستجو کردن

مذاکره ی گروهی

مذاکره ی گروهی: اگر تا این لحظه فکر می کردید که مذاکرات گروهی تنها برای کنگره های بین المللی و سران کشور های اروپایی یا پنج به علاوه ی یک است می خواهیم امروز به شما بگوییم که تصور شما درست نبوده است چون هر کدام از ما در هر سنی که هستیم حداقل در یک جلسه و مذاکره ی گروهی شرکت کرده ایم و با چشم دیده ایم این تصویر و این منظره ی مصاحبه را.
پس لطفا تصور خود را نسبت به همه ی این موارد تغییر دهید چون قرار است ما در این مقاله به صورت کاملا علمی به بحث مذاکره ی گروهی بپردازیم و ببینیم که چرا این موضوع به یکی از تاثیر گذار ترین موارد در امر مذاکره تبدیل شده است. پس به شما پیشنهاد می کنیم حتما تا انتهای این مقاله با ما همراه باشید چون شما را در راستای رشد و تکامل قرار می دهد.

مذاکره گروهی چیست ؟

مذاکره گروهی چیست ؟

به نشست و هم فکری هایی که در بین یک جمع انجام می پذیرد و شرایطی را آماده می کند که اعضای گروه با استفاده از یک دیگر بتوانند رشد کنند و به تکامل برسند. به نوعی مذاکره ی گروهی به دلیل اینکه انسان ها می توانند با هم دیگر ترکیب شوند و بهترین ها را خلق کنند تشکیل شده اند چون در مذاکره ی گروهی مجموعه ای از مهارت ها و فنون و علم ها در کنار هم دیگر قرار گرفته اند که می توانند باهم دیگر ترکیب شوند و یک عرصه ی عالی را برای گروهشان فراهم کنند.

چرا مذاکره ی گروهی ؟

چرا مذاکره ی گروهی ؟

بدون شک چند فکر و ذهن بهتر از یک ذهن و فکر است همان طور که همیشه دیده ایم آنهایی که رابطه ی عالی و بسیار خوبی را در یک گروه تشکیل داده اند همیشه توانسته اند بهترین ها را به خودشان بچسپانند و به بهترین ها برسند اما آنهایی که به تنهایی قدم برداشته اند قطعا چند قدم عقب تر از آن ها قرار دارند و هیچ گاه نیز نمی توانند که به گروه و تیم برسند.

همین مورد نقطه عطف ژاپنی هاست چون آن ها از لحاظ استعداد چیزی بیشتری از دیگر مردم آسیا و اروپا ندارند اما به دلیل اینکه گروه های بسیار خوبی تشکیل داده اند و از لحاظ تیمی بسیار باهم دیگر هماهنگ هستند همیشه بهترین ها را بدست می آورند و همان طور که می بینید علارغم جمعیت بسیار کمی که نسبت به کشور های دیگر دارد، همیشه در همه ی عرصه های اقتصادی، سیاسی و ورزشی جزو تیم ها و کشور های اول و صاحب سبک بوده است.

بله این هنر ژاپنی هاست نه چیز دیگری،این هنر کشوری است که توانسته به بهترین شکل ممکن این نکته را به مردمانش آموزش دهد که یک تیم می تواند به همه ی خواسته های خود برسد و همه ی افتخارات را بدست آورد. پس چه خوب است اگر ما هم از آن ها یاد بگیریم و با الگو برداری از آنها در مذاکره های گروهی خود به رشد و تکامل زیادی برسیم.

چیزی که در عمل نیز می شود به آن رسید و قطعا امکان دارد که این اتفاق رخ بدهد. پس حتما تا انتهای این مقاله باما همراه باشید چون مذاکره ی گروهی را باید از همین حالا آموزش ببینید و از آن در زندگی شخصی خودتان استفاده کنید تا در آینده بتوانید برای خوانواده ی خودتان نیز این مذاکره ی گروهی را جا بیاندازید و فرزندان شما از همان کودکی با مذاکره ی گروهی آشنا بشوند و بدانند که در چنین شرایطی باید چگونه عمل کنند و باید چگونه با هم فکری و همکاری هم دیگر در یک عرصه به موفقیت برسند.
بله چه خوب است اگر فرزندان ما با معنای مذاکره ی گروهی آشنا شوند و بتوانند همراه با یک سازمان رشد کنند و بتوانند تمام توان خودشان را با آغوشی باز به یک سازمان هدیه کنند. این مورد باید فرهنگ سازی شود چون قطعا در این موارد است که تفاوت دولت ها نشانه قرار می گیرد و مشخص می شود که دلیل اینکه ژاپن ، ژاپن شده است! چه بوده است.

نکاتی که در مذاکره ی گروهی باید به آن توجه کنید :

نکاتی که در مذاکره ی گروهی باید به آن توجه کنید

علارغم اینکه تا همین جا ما مُدام شما را ترغیب کرده ایم که حتما مذاکره ی گروهی را دسترس کارتان قرار دهید و از ویژگی های مثبت آن گفته ایم اما اکنون دوست داریم به شما بگوییم که شما باید اصول مذاکره ی گروهی را یاد بگیرید و سپس به سمت عملی کردن آن بروید. در غیر این صورت شما نه تنها از مذاکره ی سودی نمی بینید بلکه بسیار آسیب نیز خواهید دید چون ندانسته پا در راه قدم برداشته اید و بدون اطلاعات خاصی این راه پر خطر را شروع کرده اید.

درست است که شاید در نگاه اول شما بگویید کار خوبی انجام داده اید چون به توصیه ی بزرگان گوش داده اید و توانسته اید که شیرجه بزنید در دریای مذاکره ی گروهی اما نباید فراموش کنید که این کار شیرجه زدن نیست بلکه خود کشی است چون شما بدون اینکه هیچ پیش زمینه ای از مسیر خود داشته باشید به راه وارد شده اید و این مسیر سخت را شروع کرده اید.

درحالی که این مورد خود خودکشی اتفاق افتاده است چون شما نه تنها شیرجه نزده اید بلکه بدون اینکه طول و عرض رودخانه را بدانید و از قبل اندازه گیری کنید،بی گدار به آب زده اید و همین نیز باعث یک تضاد بسیار زیاد شده است که باید رفع شود و در یک مسیر درست از این به بعد قدم برداشته شود.

پس لطفا نکاتی که در زیر می آید را حتما در دستور کار خود قرار دهید و قبل از اینکه به کاری دست بزنید همه ی آن ها عملی کنید و یا حداقل چهارچوب رودخانه را اندازه گیری کنید و سپس وارد به رودخانه شوید و این بار با خیالی راحت شیرجه بزنید به عمق آب!! چون خیالتان تا حدودی از موضوع های ابتدایی راه راحت است و می دانید که در مقدمات هیچ اشکالی صورت نگرفته است و شما می توانید از مقدمات به راحتی هر چه تمام تر رد بشوید.

نکته ی اول :

شما باید به اوج آمادگی و هماهنگی در گروه برسید تا جایی که بتوانید به راحتی هرچه تمام تر قبل از شروع جلسه ی مذاکره همه ی موارد را با خودتان حل کرده باشید و مشخص کرده باشید که کدام یک از شما باید سوال بپرسد و یا چه کسی در ابتدا شروع به مذاکره می کند و اگر مشکلی در امر مذاکره پیش آمد کدام یک از اعضای تیم مذاکره کننده ی گروهی باید وظیفه ی حل این مشکل را بر عهده بگیرد.

در این شرایط شما به راحتی می توانید تا حدود زیادی در جلسه هماهنگ باشید و دیگر سوتی ندهید و کاری نکنید که تیم یا شخص مقابل متوجه عدم هماهنگی موجود بین شما شود. چون قطعا اگر این اتفاق رخ بدهد شما نمی توانید مذاکره را آن طور که می خواهید به پیش ببرید و باید تا مدت زیادی چوب این ناهماهنگی را بخورید تا جایی که دیگر به هماهنگی برسید و شرایط کار را در دست بگیرید.

نکته ی دوم :

هر تیمی باید یک رهبر داشته باشد چون تیم و گروهی که رهبر نداشته باشد،تحت هر شرایطی نمی تواند آن تاثیر لازم را بر روی دیگر مذاکره کننده ها بگذارد و قطعا آن موقع مذاکره ی گروهی که شکل گرفته با شکست مواجه می شود. این رابطه و قانون در همه ی گروه ها و در انواع موضوع ها برقرار است.

تا جایی که امکان ندارد حتی دموکراسی ترین حکومت ها و گروه ها نیز فاقد رهبر باشند. چون قطعا در هر شرایطی که باشید باید یک رهبر تیم و گروه را کنترل کند و در مواقع حساس و سخت او خودش تصمیم های دشوار را بگیرد. در شرایطی که دیگرد نمی توان بر روی مسائل به هم فکری گروهی رسید و باید یکی از بین گروه این مسئولیت سخت را برعهده بگیرد.

کسی که دیگر اعضای گروه حرفش را قبول دارند و به او ایمان دارند که می تواند بهترین راه حل را برای این مشکل بچیند و کاری انجام دهد که به معنای واقعی باعث نجات گروه و تیم مذ اکره ی گروهی شود. در غیر این صورت یعنی زمانی که هیچ رهبری وجود نداشته باشد امکان ندارد که تیم ها و ملت ها به برتری برسند و در مسیر رشد قرار بگیرند.

چون این رهبر ها هستند که راه را می گذ ارند و افراد در آن راه قدم برمی دارند. چون این رهبر ها هستند که می توانند شرایطی را آماده کنند که دیگر مردم و تیم مذاکره همه سر جای خود قرار بگیرند و به بهترین نتیجه ی ممکن برسند. تقسیم وظایف و همگی وضایف مهم و کلیدی باید با نظارت مستقیم رهبر ها شکل بگیرد.

نکته ی سوم :

ایدئولوژی در مذاکره

قبل از شروع جلسه ی مذاکره باید به طور .واضح مشخص کنید که قرار است چه ایدئولوژی در مذاکره داشته باشید و چگونه و چه درخواست هایی داشته باشید تا همه ی تیم باهم دیگر هماهنگ باشند و در سر جلسه ی مذاکره ناهماهنگی پیش نیاید چون قطعا در چنین شرایطی همانند زمانی که تیم بدون رهبر است. مذاکره ی گروهی با شکست روبه رو می شود.

سخن پایانی :

خوشحالیم که تا پایان این مقاله با ما همراه بودید.امیدواریم این مقاله باعث شود که نگاه شما نسبت به مذاکره ی گروهی و شرایط اجرایی آن به کل عوض شود و از این به بعد شرایطی را برای خودتان آماده کنید و با آموزش دادن خود را آنقدر رشد دهید که بدون ترس و اضطراب همراه با گروهتان وارد هر مذاکره ای شوید و این نگاه را داشته باشید که می توانید هر مذاکره ای را باتوجه به تیم و مذاکره ی گروهی که دارید با موفقیت به پایان برسانید و برنده ی این بازی مذاکره ای شوید و کل شرایط مذاکره را با موفقیت و کیفیت بالایی به پایان برسانید.

یادتان باشد اگر سوالی یا پیشنهادی دارید حتما در بخش نظرات برای ما بارگذاری کنید.مطمئن باشید کارشناسان ما در سریع ترین زمان ممکن به همه ی سوالات شما پاسخ خواهند داد. با تشکر از شما دوستان عزیز/ در امان خدا زنده و پایدار باشید.

همین حالا شروع کن!

دیدگاهتان را بنویسید