برندینگ در رسانه های اجتماعی

از نظر برخی از افراد رسانه های اجتماعی مانند اینستاگرام وسیله سرگرمی و وقت گذراندن شده است در حالی که شاید خیلی از افراد را سراغ داشته باشید که از همین طریق درآمد بسیار بالایی کسب و توانسته اند به موفقیت های بسیاری دست پیدا کنند . به طور مثال افراد مشهور اینستاگرامی را در نظر بگیرید!
در ظاهر این افراد ما را سرگرم می کنند اما اگر بخواهیم صادقانه به ماجرا نگاه کنیم آن ها از این طریق پول فراوانی به دست می آورند. به طور مثال آن ها از روش هایی مانند همکاری در فروش استفاده و به صورت غیر مستقیم در حال تبلیغ هستند. برخی از این افراد یک سری رفتارهای خاص را به نمایش می گذارند. با این وجود اگر ما این رفتارها را از شخص دیگری ببینیم ناخودآگاه به یاد آن فرد خواهیم افتاد . به همین دلیل قدرت برندینگ در رسانه های اجتماعی را می توان به راحتی درک کرد.
با این اوصاف ما قصد داریم در این مقاله اهمیت برندینگ در رسانه های اجتماعی ، مزایا ، چگونگی انجام آن و کتاب هایی که در این حوزه به چاپ رسیده است را مورد بررسی قرار دهیم تا در نهایت با صلاح دید خود برند خود را در شبکه های اجتماعی راه‌اندازی کنید.

برندینگ در رسانه های اجتماعی چیست؟

رسانه های اجتماعی یکی از قدرتمندترین ابزارها برای بازاریابی برند شما و متمایز شدن از سایر رقبا است. هنگامی که برندسازی رسانه های اجتماعی به درستی انجام شود، می تواند به شما کمک کند به روشی بهینه به بازار هدف خود دسترسی داشته باشید. برندینگ در رسانه های اجتماعی در زمان کنونی یک امر ضروری است. برخی از این شبکه ها و رسانه ها شامل :
• فیس بوک
• توییتر
• لینکدین
• تلگرام
• اینستاگرام می باشد.
برندسازی رسانه های اجتماعی به معنای استفاده مداوم از روش های مناسب برای تعامل با مخاطبان هدف خود در پلتفرم های رسانه های اجتماعی بوده که هدف آن افزایش آگاهی از برند شما است. در نتیجه شما با کمک قدرت برندسازی در رسانه های اجتماعی، می توانید شبکه ای قوی از طرفداران دو آتیشه داشته باشید. طرفدارانی که نه تنها به برند شما وفادار بوده ، بلکه مشتاق خرید از شما نیز هستند.
در یک گزارش تحقیقاتی توسط موسسه سوشال فرش Social Fresh، آن‌ها دریافتند هدف شماره یک برندهای مختلف برای استفاده از رسانه های اجتماعی افزایش آگاهی است و این هم برای برندهای شخصی و هم برای کسب و کارها صدق می کند و به وضوح نشان می دهد که برندسازی رسانه های اجتماعی برای اکثر برندها اولویت ویژه ای دارد.
اما بیایید به این موضوع بپردازیم که چرا برندینگ در رسانه های اجتماعی مهم است.

اهمیت برندینگ در رسانه های اجتماعی

 

اهمیت برندینگ در رسانه های اجتماعی

 

یکی از راه های موفقیت در کسب و کارها برندسازی است که می توان آن را بر بسترهای مختلف مخصوصاً شبکه ها و رسانه های اجتماعی از آن استفاده کرد. مطالعات مختلف در مورد تأثیر رسانه های اجتماعی بر کسب و کارها نشان داده است داشتن برند و برندسازی می تواند افراد را واردار به صحبت در مورد کسب و کار شما کند ، نظرات خود را نوشته ، مطالب شما را با دوستان خود به اشتراک بگذارند و یا شما را بیش از پیش دنبال کنند.
خیلی از افراد موفق در این حوزه برای اینکه برندینگ در رسانه های اجتماعی را به خوبی انجام دهند از روش هایی مانند اشتراک‌گذاری فیلم های طنز، آموزش های مختلف، پاسخ به سؤالات و مشکلات و یا حتی نشان دادن راه حل به صورت تصویری استفاده می کنند تا بتوانند کسب و کار خود را به افراد بیشتری معرفی کنند و مشارکت بیشتری را دریافت کنند.
اما قبل از آن شما باید بدانید هدف شما از برندینگ در رسانه های اجتماعی چیست؟ و قرار است به کجا برسید؟ با پاسخ به این سؤالات می توانید راه خود را پیدا کنید و با ایجاد اعتماد مشتریان بیشتری به دست آورید ، آن ها را نسبت به کسب و کار خود وفادار کنید و  به غایت و مقصود خود برسید.

مزایای برندینگ در رسانه های اجتماعی

همان طور که می دانید برندسازی نیاز به صرف هزینه و زمان دارد . این موضوع در زمان های گذشته به کمک بیلبورد، پوستر، تراکت و تلویزیون و رادیو انجام می شد که هزینه زیادی را نیز در برد داشت اما با رشد و پیشرفت و جان گرفتن شبکه های اجتماعی روش های قدیمی کمتر مورد استفاده قرار گرفت و این هزینه ها به طور چشم گیری کاهش پیدا کرد.
این روش مزایای فراوانی دارد به طور مثال هزینه بسیار پایین تری نسبت به روش سنتی دارد و می توان به صورت رایگان و یا با هزینه کمی برندینگ در آن انجام می شود، اما نتایج بهتری را نیز به وجود می آورد . به طور مثال شما در روش های قدیمی می توانید به افراد کمتری دسترسی داشته باشید اما به کمک شبکه های اجتماعی با میلیاردها انسان می توانید در ارتباط باشید و با سرعت و قدرت بیشتری برندسازی خود را انجام دهید.
با این حال برندینگ در رسانه های اجتماعی مزایای دیگری از جمله:
• فروش بیشتر و سریع تر
• فروش های تکراری به یک نفر
• موفقیت در بازار رقابت
• افزایش اعتبار
• حمایت شدن از طرف جامعه
• ایجاد فرهنگ
• افزایش اعتماد را در پی دارد.

برای برندینگ در رسانه های اجتماعی چه کارهایی باید انجام دهیم؟

 

برای برندینگ در رسانه های اجتماعی چه کارهایی باید انجام دهیم

 

اگر یک جست و جوی ساده در شبکه های اجتماعی داشته باشید به وضوح خواهید دید بیشتر افراد و برندهای موفق در حال سرگرم کردن و یا حل مشکلات مردم به روش های مختلف هستند به همین دلیل آن ها با اشتراک‌گذاری فیلم ، تصاویر ، آموزش در حال حل مشکل مخاطب خود هستند.
آن ها برای اینکه بتوانند این کار را انجام دهند ، مخاطب شناسی می کنند،مشکلاتی آن ها را پیدا کرده و راه حل هایی را ارائه می‌دهند در نتیجه آن ها تعامل خوبی با مخاطب خود دارند. آقای بریان تریسی نکته ای برای افزایش فروش و برندسازی دارد که می تواند دید بهتری از برندینگ در رسانه های اجتماعی به ما بدهد.
او می گوید خیلی از افراد در برابر فروشندگان و برندهای مختلف در ابتدا واکنش خوبی نشان نمی‌دهند اما اگر شما بتوانید مانند یک مشاور در کنار آن ها باشید و راه حلی برای مشکل آن ها پیدا کنید آن ها مشتری وفاداری برای شما خواهند شد.
از طرفی آقای بیل گیتس می گوید اگر مرا در یک جنگل با یک لپ تاپ و اینترنت رها کنند بزرگ ترین مشکل بشر را شناسایی می‌کنم و آن را به ارزان ترین قیمت در اختیار آن ها قرار می دهم.
توجه به این موضوع می تواند به خوبی گویای این باشد که برندسازی به چه شیوه ای انجام می شود و چگونه اتفاق می افتد با این توصیفاتی که خدمت شما ارائه دادیم می توانید با تولید فیلم ها و تصاویر اموزشی، طنز و… راه حل مشکلات آن ها را ارائه دهید و یک برنامه مدون برای آن ها داشته باشید .بنابراین با تولید محتوای با ارزش در شبکه های اجتماعی می توانید نتایج خارق العاده ای کسب کنید . با این حساب چهار زمینه وجود دارد که شما با در نظر داشتن آن می توانید برندینگ در رسانه های اجتماعی را شروع کنید و در آن موفق شوید.
این 4 گزینه عبارت اند از:
• هویت
• مخاطب
• تولید محتوا
• طراحی
1. هویت شما
اولین قدم برای اینکه بتوانید با برندسازی رسانه های اجتماعی به موفقیت برسید، باید کسب و کار خود را بشناسید. برای این کار باید به سؤالاتی مانند هویت برند شما چیست و چگونه از سایرین متمایز می شود؟ دنبال رسیدن به چه چیزی هستید؟ چه کسی و چگونه می خواهد تحت تاثیر قرار بگیرد؟ را پاسخ دهید.هرچه در مورد هویت برند خود شفاف‌تر باشید، ایجاد پیام مناسب برای مخاطب  آسان‌تر است.
2. مخاطبان
بخش بزرگی از برندینگ در رسانه های اجتماعی، درک و شناخت مخاطبان هدف شما است. شناخت مخاطب به شما این امکان را می دهد که یک رویکرد دقیق و متناسب با تلاش های بازاریابی خود به دور از رویکرد کورکورانه،  داشته باشید.
اگر می‌خواهید به مخاطبان خود کمک کنید، باید به جای آن ها بنشینید و به مشکلات، خواسته ها و نیازها از چشم آن‌ها نگاه کنید. برای شناسایی آن‌ها سؤالات درستی از خود بپرسید. به عنوان مثال، مخاطبان شما متعلق به چه گروه سنی هستند؟
3. تولید محتوا
تولید محتوا
اشتراک‌گذاری مطالب و موضوعات مختلف در رسانه های اجتماعی برند شما را شکل می دهد، به همین دلیل است که باید در این مورد دقت ویژه ای داشته باشید چون ، محتوایی که به اشتراک می گذارید قدرت ایجاد یا شکست کمپین بازاریابی رسانه های اجتماعی شما را دارد.
 بنابراین اشتراک‌گذاری پست های مختلف در رسانه های اجتماعی مناسب در هر شبکه را نباید نادیده گرفت. به عنوان مثال، قدرت بازاریابی ویدئویی در رسانه های اجتماعی چیزی است که بازاریابان نباید از کنار آن به راحتی رد شوند  و از آنجایی که آمارها نشان می دهد ،  شما فقط دو ثانیه فرصت دارید تا توجه یک خریدار بالقوه را به خود جلب کنید، پس بهتر است محتوای ویدیویی قوی منتشر کنید.
4. طراحی
عناصر بصری مانند پالت رنگ، تایپوگرافی و غیره نقش مهمی در نحوه درک افراد از برند شما در رسانه های اجتماعی دارند. به همین دلیل همسو کردن طراحی برند خود با استراتژی دیجیتال مارکتینگ گامی است که نمی توانید آن را نادیده بگیرید. به یاد داشته باشید، مغز محتوای بصری را در مقایسه با متن معمولی 60000 برابر سریعتر پردازش می کند.
دانستن این موضوع به شما کمک می کند تا برند خود را بیشتر بشناسید.

کتاب های برندینگ در رسانه های اجتماعی

برای برندسازی کتاب های زیادی نوشته شده است که نویسنده آن ها با ارائه تجربه خود به شما کمک می کند مسیر درست را پیدا کنید و در نهایت موفق شوید و برندینگ در رسانه های اجتماعی را به بهترین نحو ممکن انجام دهید. یکی از این کتاب ها با همین نام یعنی برندینگ در رسانه های اجتماعی اثر رابرت دیویس است.
او در این کتاب به این موضوع اشاره می کند شبکه های اجتماعی چگونه می توانند تاثیر مثبیت در ایجاد برند و رشد آن داشته باشند. او همچنین در این کتاب تغییر نگرش در مورد رسانه های اجتماعی را مورد بررسی قرار می دهد و نشان می دهد این حوزه چگونه می تواند به موفقیت شما بینجامد.
در این باره کتاب های دیگری نیز وجود دارد که مطالعه آن ها خارج از لطف نیست و می تواند دیدگاه بسیار خوبی برای استفاده از رسانه های اجتماعی برای ایجاد برندی قوی به شما می دهد. این کتاب ها عبارت اند از: هنر رسانه های اجتماعی، انقلاب شبکه های اجتماعی، بازاریابی برخط، رفتار مصرف کننده،نسل سوم بازاریابی، راهبردهای بازاریابی، خرده فروشی جهانی.

کلام آخر

برندینگ در رسانه های اجتماعی یکی از قدرتمندترین ابزارهایی است که می تواند به شما در رشد کسب و کار و رسیدن به شهرت کمک کند . به همین خاطر در این مقاله ما اهمیت و مزایای برندینگ در رسانه های اجتماعی را مورد استفاده قرار دادیم و به این موضوع اشاره کردیم که چگونه به کمک 4 گام می توان برندسازی خود را در شبکه های اجتماعی انجام داد.
 با این توصیفات به نظر شما برندینگ در رسانه های اجتماعی چه مزایای دیگری دارد؟
لطفا نظر ارزشمند خود را با ما یعنی گروه بین المللی ماهان تیموری در میان بگذارید.

همین حالا شروع کن!

دیدگاهتان را بنویسید