بازاریابی تلفنی + اصول و تکنیک ها

سلام ماهانی های عزیز، وقتتان بخیر.امیدوارم که حالتان عالی باشد. زمانی که صحبت از بازاریابی تلفنی می شود ، اکثر ما یاد تماس هایی می افتیم که برایمان اعصاب خرد کن بودند و ما با جملاتی نظیر فعلا احتیاجی ندارم و یا ممنونم از تماستون اما نمی خواهم ؛ به این مکالمات پایان می دادیم.

اما امروز می خواهیم در این مقاله به این موضوع بپردازیم که بازاریابی کردن به روش تلفنی ، ظرفیت های به مراتب بالاتری دارد و اگر بتوانیم از تمامی قابلیت های آن استفاده کنیم ، می توانیم فروش شرکت و یا کسب و کارمان را به صورت چشم گیری افزایش دهیم.

پیشنهاد ما به شما : سیستم سازی

 

حال در ابتدا می خواهیم بازاریابی به روش تلفنی را برایتان به صورت کاملا مفصل توضیح دهیم و سپس راه هایی را برایتان مطرح کنیم که به واسطه آن بتوانید به واسطه بازاریابی تلفنی فروش خود را چندین برابر کنیم. بنابراین تا انتها این مقاله همراه من باشید.

پیشنهاد ما به شما :  ایده‌های پولساز

 

 

بازاریابی تلفنی چیست؟

 

 

بازاریابی تلفنی چیست؟

بازاریابی کردن به روش تلفنی یکی از انواع استراتژی مارکتینگ است که در آن ارتباط با مشتریان از طریق تلفن می باشد. در واقع در این مدل از استراتژی بازاریابی ، بازاریابان شرکت و یا کسب و کار ما می بایست آموزش دیده باشند و سعی کنند که با صحبت های خود و با استفاده از قدرت کلام خود مخاطبان ما را برای خرید از محصولات و یا خدمات ما قانع کنند.

بازاریابان باید به این نکته توجه داشته باشند که در صورت استفاده مناسب از قدرت کلام خود و به کارگیری مهارت های ارتباطی به صورت بسیار خوب ، می توانند سرنخ ها و مشتریان بالقوه بسیاری جذب کنند.

بازاریابی تلفنی شکلی متداول از بازاریابی است که شرکت های مختلفی برای جذب مشتریان بالقوه از آن استفاده می کنند. در گذشته این روش فقط با تلفن انجام می شد اما با گسترش شبکه های اجتماعی موارد دیگری مانند ویدئو کنفرانس و تماس های تصویری نیز به آن اضافه شد .

با این وجود برخی از شرکت ها شماره هایی را خریداری می کنند تا از این طریق بتوانند مشتریان بالقوه جدید را به مشتریان واقعی تبدیل کنند. این لیست‌ها توسط کارشناسان فروش یا ویزیتور تلفنی مورد استفاده قرار می گیرد . این افراد در کار خود خبره هستند و با فنون متقاعد سازی مشتری بالقوه خود را مجاب به خرید می کنند.

موفقیت در بازاریابی تلفنی

با همه این توصیفات بیشتر این فروشندگان در ایران به موفقیت های لازم دست پیدا نمی کنند زیرا  آن گونه که باید از رویکردهای جذابی در  نحوه بازاریابی خود ندارند و همین امر موجب می شود آن ها نتوانند نظر مخاطب خود را به خوبی جلب کنند . به همین خاطر است که داشتن یک استراتژی مناسب و حرفه ای برای فروش بسیار اهمیت دارد.

به این ترتیب کسب و کارها باید برنامه ای برای آموزش فروش تلفنی ترتیب دهند تا در نهایت کارشناسان یاد بگیرند چگونه باید مشتری بالقوه خود را متقاعد کنند از محصولات یا خدمات آن ها خریداری کنند.

نکته ای که در آموزش بازاریابی تلفنی وجود دارد این است که مکالمه رکن اساسی این نوع بازاریابی است به همین دلیل داشتن فن بیان مناسب و مهارت گوش شنوا از مسائلی است که می تواند نتایج خوبی را به همراه داشته باشد. پس با این حساب باید به  آغاز مکالمه توجه ویژه ای داشته باشید.

در این بین نکته بسیار مهم دیگری نیز وجود دارد . این نکته بیان می کند که ما هنگام تماس تلفنی زمان باارزش مخاطب خود را می گیریم به همین خاطر باید چیزی را به او بدهیم که ارزش آن را داشته باشد . برای اینکه این اتفاق بیفتد بهتر است یک برنامه ریزی خوب برای تماس های  تلفنی خود داشته باشید و یا حتی در صورت لزوم  آموزش فروش تلفنی را به صورت حرفه ای ببینید.

 

 

پیشنهاد ما به شما : ثروت ماهان تیموری

 

این شیوه از بازاریابی می تواند به صورت گسترده به سازمان ها و شرکت ها کمک کند و صاحبان کسب و کارها می توانند با استفاده از این مدل نتایج بهتری در کسب و کارشان بگیرند.

 

پیشنهاد ما به شما : آموزش بازاریابی

 

بازاریاب تلفنی به چه کسی گفته می شود؟

بازاریاب تلفنی به کسی گفته می شود که نمایندگی فروش محصولات و یا خدمات شما را به صورت تلفنی و بعضا به صورت حضوری بر عهده دارد. اما بازاریاب های تلفنی به 2 صورت به بازاریابی خود را انجام می دهند:

بازاریابی برونی

1-بازاریابی برونی:

به این صورت که به بازاریابان لیستی از مخاطبان داده می شود و آنها با تماس های مستقیم خود، سعی بر فروش محصولات و خدمات می کنند.

 

پیشنهاد ما به شما : مدیریت سرمایه در بورس

بازاریابی درونی

2-بازاریابی درونی:

در این مدل از بازاریابی ، سعی می شود با استفاده از تبلیغات که انجام داده ایم ؛ محصولات و خدمات خود را به گوش مخاطبان خود برسانیم ، حال تنها منتظریم که مخاطبان با ما تماس بگیرند و بازاریابن ما شروع به بازاریابی کنند. برای مثال تصور کنید که افراد تبلیغات شما را در تلویزیون می بینند و بعد از آن با شماره ای که در آن تبلیغ گفته شده است تماس می گیرند و یا تبلیغات شما را در فضای مجازی به ویژه در اینستاگرام و یا تلگرام می بینند و سپس با شما تماس می گیرند.

 

پیشنهاد ما به شما :  ایده‌های پولساز

 

این نکته را در ذهن خود داشته باشید که که بازاریابی درونی به مراتب فروش بیشتری را برای ما نسبت به بازاریابی برونی ایجاد می کند. زیرا در بازاریابی درونی ، مخاطب کاملا با شما و کسب و کارتان و اینکه شما چه کاری انجام می دهید ، آشناست و زمانی که تماس با شما می گیرد، آماده است تا شما با دادن اطلاعاتی دقیق از محصول و یا خدماتتون از شما خرید کند.

بنابراین بازاریابی درونی فروش و تعامل بیشتری را برای ما نسبت به بازاریابی برونی ایجاد می کند زیرا در بازاریابی برونی ، شما با تماستان تازه دارید خودتان را برای مشتری معرفی می کنید و خب طبیعتا مسیر سخت تری برای فروش نسبت به زمانی که خود مشتری با شما تماس می گیرد، در پیش دارید.

پیشنهاد ما به شما : حافظه کوتاه مدت ضعیف

 

10 نکته برای بازاریابی تلفنی موفق

 

10 نکته برای بازاریابی تلفنی موفق :

حال که متوجه اهمیت بازاریابی به روش تلفنی در کسب و کار شدیم باید به این نکته توجه کنیم که چطور می توانیم بازاریابی به سبک تلفنی موفقی برای کسب و کار و یا شرکتمان داشته باشیم . در این بخش به 10 نکته برای اینکه فروش خود را از طریق این استراتژِی افزایش بدهیم برایتان مطرح خواهیم کرد.

1-به این مسئله فکر نکنید که بهترین زمان برای تماس با مخاطبان چه زمانی می باشد؟ بسیاری از بازاریابان بر این باورند که در زمان های صبح و یا بعد از ظهر نباید با مخاطبان تماس بگیرند و این مواقع زمان مناسبی برای تماس نیست. در صورتی که کاملا اشتباه است شما می بایست از تمامی مواقع و زمانی که در اختیار دارید، حداکثر استفاده را نمایید. در نظر داشته باشید تا زمانی که تماسی گرفته نشود به طبع مشتری نخواهید داشت.

 

پیشنهاد ما به شما : بهترین زمان برای مطالعه

 

2-شما می توانید در برنامه ریزی خود 45 دقیقه با تلفن صحبت کنید و سپس 15 دقیقه به استراحت و آرام کردن ذهن و مغزتان و تمرکز کردن بپردازید و مطمئن باشید که با این روش بازده ای مناسب تر و بهتری خواهید داشت.

3-برای خود در ابتدای روز هدف های مشخص و قابل اندازه گیری را در نظر بگیرید. برای مثال برای خودتان هدف قرار دهید که باید امروز به 10 تماس موفق برسم. زمانی که این کار را انجام می دهید، در طول روز متمرکز تر و سریع تر کار خواهید کرد.

 

پیشنهاد ما به شما : آموزش تندخوانی

بازاریابی تلفنی موفق

4-اولین ساعات روز بسیار مهم هستند زیرا در این ساعات شما انرزی بسیاری دارید پس این زمان ها را برای تماس گرفتن اختصاص دهید و نه برای برنامه ریزی روزانه. بهتر است که برنامه ریزی روزانه خود را در شب قبل انجام داده باشید تا این زمان فوق العاده ابتدای صبح  را از دست ندهید.

5-یک روشی که می تواند به شما خیلی کمک کند این است که هر روز تعداد تماس های خودتان را یادداشت کنید و سعی کنید که در روز بعد یک تماس تلفنی بیشتر داشته باشید. قطعا زمانی که با این روش پیش روید در انتهای هفته از نتایج خود شگفت زده خواهید شد.

 

پیشنهاد ما به شما : متضاد کاریزما

 

6-در تماس های تلفنی خود ، خوشبین باشید. می توانم برایتان از یک جمله از فورد بیاورم که می گوید اگر فکر می کنید که موفق خواهید شد، درست فکر می کنید و اگر فکر می کنید که شکست خواهید خورد باز هم حق با شماست. پس در هر صورت همه چیز به خودتان بستگی دارد بنابراین خوشبین باشید.

7- در صحبت کردن از چیزی نهراسید. و اگر ترسی در وجودتان از تماس گرفتن و صحبت کردن دارید از خودتان بپرسید که در آخر چه اتفاقی خواهد افتاد؟ شخص مقابل بر سر شما فریاد  خواهد زد؟ آیا این می تواند دلیل قانع کننده ای برای ترس شما از تماس نگرفتن باشد؟

 

پیشنهاد ما به شما : کسب و کار پوشاک

بازاریابی تلفنی

8-یک نکته خیلی مهم که می بایست همیشه به آن توجه داشته باشید این می باشد که شما می بایست در طول یک تماس تلفنی 80% زمان را فقط گوش بدهید تا ببینید نیاز و صحبت های مخاطب شما چه می باشد و 20% زمان را شما صحبت کنید زیرا همیشه در نظر داشته باشید که مطالبی که مخاطبان می گویند مهم تر از مطالبی هست که شما می گویید.

بنابراین در مکالمات خود در ابتدا فقط گوش باشید و سعی کنید  که نیازهای مخاطب را پیدا کنید و سپس با صحبت های خود سعی بر قانع کردن او برای خرید از محصولات و یا استفاده از خدمات خود کنید.

9-شما می بایست به این مطلب توجه کنید که شما با فروش محصولات و یا خدمات خود به مشتری ها کمک خواهید کرد. درواقع محصولات و خدمات شما دارند نیازی را از مخاطب برطرف می کنند ؛ بنابراین دنبال راه هایی برای کمک به دیگران باشید و مطمئن باشید که با این روش فروش شما افزایش پیدا خواهد کرد.

10-همیشه در نظر داشته باشید که مشتریان شما از رقیبان شما هم خرید می کنند و آنها و محصولات آنها را نیز مورد بررسی قرار می دهند ، بنابراین سعی کنید در طول مکالمات خود حرف و سخن ارزشمندی را ارائه دهید به گونه ای که مخاطب را مجاب کنید تا از شما خرید کند.

پیشنهاد ما به شما : فیلیپ نایت 

سخن پایانی

از اینکه تا پایان این مقاله همراه من بودید  از شما متشکرم. در این مقاله سعی کردیم که مباحث بازاریابی تلفنی و آموزش فروش تلفنی را برای شما به صورت کاملا مفصل مطرح کنیم.

اگر در خصوص بازاریابی تلفنی نظر و یا صحبت خاصی دارید می توانید در بخش نظرات برایمان بنویسد و مطمئن باشید که کارشناسان مجموعه ماهان تیموری با اشتیاق پاسخگو شما خواهند بود.

 

این نوع بازاریابی به دلیل مقرون به صرفه بودن می تواند در بسیاری از هزینه ها صرفه جویی کند .همچنین  می توان بازخورد فوری از فروش را دریافت کرد و میزان محبوبیت محصول را مورد بررسی قرار داد. همچنین فروش تلفنی باعث می شود به مشتریان جدیدی دسترسی پیدا کنید.

فروش تلفنی یک روش سنتی و قدیم است که اغلب به صورت اشتباه با بازاریابی تلفنی اشتباه گرفته می شود با این حال  باید بدانید که اصطلاح بازاریابی تلفنی یک اصطلاح کلیدی می‌باشد که شامل فروش تلفنی و دیگر انواع تبلیغات بازاریابی‌ها در فرهنگ جامعه‌ی خود می‌شود و معنای گسترده تری نسبت به فروش تلفنی دارد.

همین حالا شروع کن!

دیدگاهتان را بنویسید