از هر چالشی، فرصتی برای رشد به دست آورید

18,000,000 تومان

4,980,000 تومان

4,980,000 تومان


به نظرت چرا الآن مردم کل جهان به ماشین های سفید و مشکی بیشتر از ماشین های رنگی علاقه دارن و فقط این دو مدل ماشین رو می خرن؟

به نظرت چرا با اینکه ایران این همه جزیره زیبا در جنوب داره، اما بازهم خیلی از هموطن‌هامون قشم و کیش رو به عنوان مقصد گردشگری خودشون در فصل زمستون انتخاب می کنن؟

به نظرت چرا یه سری از آدما فکر می کنن که با رفتن به دانشگاه و استخدام شدن در یک شرکت خوب و طی مرور زمان میشه به موفقیت رسید؟

یه سریا هم کاملاً برعکس این عقیده رو دارن و فکر می کنن که برای رسیدن به ثروت باید بعد از دبیرستان دربازار یا یک حرفه مشغول به کار شد و دانشگاه هیچ وقت نمی تونه در مسیر ثروتمند شدن ما بهمون کمک کنه؟

پاسخ همه سوالات بالا در یک کلمه خلاصه شده و اون استاندارد سازیه. 

متاسفانه با استاندارسازی کردن آدما، کاری می کنن که اونا شبیه هم بشن، یه طرز تفکر داشته باشن، یه سری علایق مشترک داشته باشن، همشون آرزوی یه تفریح مشترک رو داشته باشن، همشون از یک ورزش خاص خوششون بیاد.

استانداردسازی به  کسب و کارها کمک می کنه که مشتریاشون رو راحت تر کنترل کنن، چون هرچی مشتری آدم انتظار محدودتری از اون داشته باشه، راحت تر میشه اون رو راضی نگه داشت. مردم یک کشور اگه همشون به عنوان تفریح، سفر کردن به یک شهر رو انتخاب کنن، دولت راحت تر می تونه براش برنامه ریزی کنه تا این که به تعداد آدمای یک کشور سلیقه متفاوت وجود داشته باشه برای تفریح کردن. چون دولت باید همه اونا رو راضی نگه داره. 

متاسفانه چند سال اخیر خیلیا اومدن راه های رسیدن به موفقیت رو انحصاری کردن. 

چون اینطوری همه آدما نهایتاً از سه تا چهار مسیر کلی می خوان به موفقیت برسن. 

تصورش رو بکن اگه تو همین ایران خودمون هرکس میخواست به روش منحصر به فردی به موفقیت برسه، آیا دولت می تونست امکانانت همه روش ها رو فراهم کنه؟ فراهم کردن امکانات برای 3 تا 4 مسیر راحت تره یا طراحی امکانات برای چندین میلیون آدم که هر کدوم تعریف خاصی از موفقیت دارن و میخوان به روش خودشون به موفقیت برسن؟

 

 

راه های زیادی برای رسیدن به موفقیت وجود داره همونطوری که راه های زیادی برای رسیدن به خدا وجود داره. 

 

تو همون مثال دانشگاهی که زدم، کی گفته نمیشه با دانشگاه رفتن به ثروت رسید؟ خیلی از کسب و کارهای بزرگ حال حاضر جهان حاصل هم تیمی چندتا دانشجو بوده که تو دانشگاه با هم آشنا شدن. مثل همین وبسایت ترب در ایران. 

 

مسیر موفقیت خودت رو پیدا کن

هیچ مسیر از پیش تعیین شده ای برای موفق شدن وجود نداره، اگر هم وجود داشته باشه ممکنه که خیلی طولانی تر از مسیری باشه که خودت برای خودت طراحی می کنی.

پژمان جمشیدی رو یادت میاد.

این آدم یه فوتبالیست بود که یهو تغییر مسیر داد و وارد سینما و تئاتر شد و طی ده سال به یک بازیگر چهره که همه فیلماش پرفروشه تبدیل شد. در صورتی که اگه میخواست از مسیر استاندارد به اینجا برسه، باید میرفت دانشگاه درس میخوند، بعد چندین سال تئاتر کار می کرد تا شاید اونجا دیده شه و به سینما دعوت شه. تازه امکان داشت که هیچ تهییه کننده ای هم اون رو انتخاب نکنه. 

 

از همه نظر آماده باش

تو باید خودت رو تبدیل به یه آدمی کنی که لایق موفقیته. موفقیت در هر رشته ای که دوست داری. تاپ ترین ورزشکار از نظر تو کیه؟

مسی یا رونالدو

ببین هر دوی این آدما هم از نظر ذهنیت آماده هستن و چندین ساله که هیچ محدودیتی برای فکر کردن های خودشون در نظر نمیگیرن.

هم از نظر شخصیتی خیلی خوب رشد کردن و خصوصیات منفی مثل بدبینی، حسادت، خودانتقادی و….. رو ندارن. 

هم اینکه تونستن روی مهارت های خودشون به خوبی کار کنن و تبدیل به بهترین فوتبالیست های جهان شدن. 

 

دوره میتوز

دوره میتوز یه دوره همه جانبست که تو می تونی به وسیله اون روی ذهنیت و شخصیت خودت کارکنی و از اون طرف مهارت های پولسازی که برای ده برابر شدن درآمدت نیازه رو یاد میگیری. 

بعد از این که آماده شدی در آخرین سرفصل این دوره، بهت چندتا فرصت معرفی میشه که با عملی کردن اونا میتونی درآمدت رو چند برابر کنی.

 

 

این دوره به درد کیا می‌خوره؟

کسانی که دوست دارن از مسیر متفاوت خودشون به موفقیت برسن.

تمام کسانی که می‌خوان درآمدشون رو تا ده برابر زیاد کنن.

تمام کسانی که از درآمد فعلیشون خسته شدن و پولشون به سر ماه نمی‌رسه.

تمام کسانی که می‌خوان با آدمای بزرگ ارتباط برقرار کنن و شبکه سازی کنن.

کسانی که می‌خوان یه مهارت پولساز و یه شغل پر درآمد رو یاد بگیرن.

 

 

به درد کیا نمیخوره؟

تمام کسانی که هنوز فکر میکنن تو ایران نمیشه موفق شد و نا امیدن.

تمام کسانی که از شرایط فعلیشون راضین.

کسانی که می‌خوان یه شبه به همه چیز برسن.