برند کارتیه

برند کارتیه: سلام وقتتون بخیر، امیدوارم که حالتان عالی باشد.برند کارتیه ، یک برند لوکس و لاکچری فرانسوی می باشد که در زمینه تولید و توزیع و فروش جواهرات و ساعت فعالیت می کند.این برند در سال 1847 در شهر پاریس توسط لوئیس کارتیه تاسیس و راه اندازی شد و تا سال 1946 تحت کنترل و مدیریت خانواده کارتیه بود.

البته در حال حاضر برند کارتیه متعلق به شرکت ریشمون که یک شرکت سوئیسی هست،می باشد اما توسط دفتر مرکزی کارتیه در پاریس اداره می شود.

ریشمون یک شرکت و یا بهتر است بگوییم که یک هلدینگ بین المللی می باشد که در زمینه کالاهای لوکس و لاکچری مانند ساعت،جواهرات، دستبندهای زینتی و چرمی و … فعالیت می کند. این شرکت و یا هلدینگ در سال 1988 توسط یوهان روپرت ، سرمایه دار و بیزینس من آفریقایی تاسیس شد و نسبت به ارتباطات خوبی که داشت و شرایط مالی مطلوبی که در اختیار داشت توانست با بسیاری از برندهای مطرح فعال در حوزه صنایع و وسایل لوکس و لاکچری قرارداد امضا کند، به گونه ای که برندهای مطرحی همانند کارتیه در حال حاضر زیرمجموعه هلدینگ ریشمون می باشند.

برند کارتیه در حال حاضر در بیش از 125 کشور دنیا حضور دارد و در لحظه 200 فروشگاه آن مشغول به فعالیت است به گونه ای که این برند توانسته در سرتاسر دنیا در حوزه جواهرات محبوبیت فراوانی را برای خود دست و پا کند و روز به روز این محبوبیت به دلیل مزیت های رقابتی و شیک بودن برند کارتیه ،افزوده می شود.

در سال 2018 طبق تحقیقاتی که مجله فوربس آمریکا انجام داد؛ برند کارتیه توانست در رتبه 59 با ارزش ترین برندها قرار بگیرد. رتبه ای که برای یک برند فعال در زمینه های طلا و جواهرات لوکس و گران قیمت ، می تواند بسیار خوب و مطلوب باشد.

مشتری ها و مخاطبان خاص کارتیه از افراد خانواده های سلطنتی می باشند ، در وقع کارتیه به جواهرات و ساعت های دست ساز خود بسیار معروف است و از همان ابتدا موفق شد که نظر خاندان های سلطنتی را برای خرید محصولاتش جلب کند. به گونه ای که در حال حاضر ، تمام جهان می دانند که افرادی که جزو خانواده های سلطنتی محسوب می شوند و از جایگاه اجتماعی بالایی برخوردار هستند،از جواهرات و ساعت های کارتیه استفاده می کنند و برند کارتیه به خوبی توانسته است که جای خود را در میان خاندان های سلطنتی در سراسر دنیا باز کند.

این محبوبیت به گونه ای برای کارتیه داشت رقم می خورد که پادشاه بریتانیا کبیر ، ادوارد هفتم ، لقب شاه جواهرات را به کارتیه اعطا کرد و برای تشکر از خدماتی که کارتیه به او و خانواده سلطنتی داده است در سال 1902 پیشنهاد ساخت 27 تاج پادشاهی برای مراسم تاج گذاری داد و در سال 1904 نشان سلطنتی رویال را به او اعطا کرد.

به واسطه دریافت این نشان کارتیه می توانست ، شغل و مهارت خود را تبلیغ کند و در بازاریابی های خود می توانست به این مسئله مهم اشاره کند که طراح جواهرات خاندان سلطنتی می باشد.بدین گونه خاندان های سلطنتی از سراسر دنیا مشتری و مخاطب کارتیه شدند به گونه ای که در سال های بعد ،کارتیه توانست نشان سلطنتی رویال را از خاندان های سلطنتی و پادشاهان کشورهایی مانند:اسپانیا، پرتغال ، روسیه و … دریافت کند و خود را یکه تاز و مطرح ترین برند موجود و فعال در این زمینه معرفی کند.

 

تاریخچه شرکت کارتیه:

 

تاریخچه شرکت کارتیه:

تاریخچه شرکت کارتیه

در سال 1847 لوئیس کارتیه ، اداره و کنترل کارگاهی که در آن فعالیت می کرد را از صاحب آن جا گرفت و این چنین بود که برند کارتیه شکل گرفت.در سالهای بعد فرزند او مدیریت و اداره این کارگاه و این برند را بر عهده گرفت و سپس بعد از آن ، نیز فرزند دیگر. به همین دلیل این برند و اداره آن به افراد خانواده کارتیه می رسید و پس از هر شخص پسرش مدیریت را بر عهده می گرفت و همین امر سبب شده بود که نام و آوازه برند کارتیه در سراسر دنیا بپیچد. و بتوانند که به محبوبیت خود به عنوان خانواده ای که به صورت تخصصی در حوزه جواهرات و ساعت مشغول به فعالیت هستند ؛ افزوده کنند.

در سال 1899 کارتیه ساعت های رمز و راز خود را که ساعتی با شماره گیری شفاف بود و مکانیسم خاص و پنهانی داشت را عرضه کرد. بعد از عرضه این محصول بسیاری از خاندان های سلطنتی در ساسر دنیا خواهان و طالب این ساعت شدند و در واقع این مدل از ساعت ها ، علاوه بر اینکه از مکانیسم خاصی برخوردار بودند ، ظاهر بسیار زیبا و خارق العاده ای داشتند و همین امر به محبوبیت آنها می افزود.

دلایل شهرت برند کارتیه در دنیای جواهرات:

پادشاه کبیر بریتانیا ادوارد هفتم به کارتیه لقب پادشاه جواهرات را داد و همین امر تاثیر چشم گیری بر روی برندینگ کارتیه داشت.

برادر زاده ناپلئن بناپارت در سال 1856 از کارتیه جواهرات خود را خریداری کرد و سپس همسر ناپلئون سوم در سال 1859 یک سری از جواهرات خود را از کارتیه خریداری کرد و همین امر سبب بیشتر مشهور شدن کارتیه در بین خاندانهای سلطنتی شد.

در سال 1902 پادشاه انگلستان ادوارد هفتم، سفارش ساخت و طراحی 27 تاج پادشاهی را به کارتیه داد و سپس در سال 1904 نشان سلطنتی رویال را به کارتیه اهدا کرد؛ نشانی که سبب شد بسیاری از خاندانهای سلطنتی از سراسر دنیا از جمله اسپانیا، صربستان ، پرتغال ، روسیه و … از مخاطبان و مشتریان این برند شوند و طی سالهای مختلف و متوالی جزو مشتری های وفادار این برند محسوب شوند.

استفاده از طلای سفید از جواهرات:

استفاده از طلای سفید از جواهرات

کارتیه اولین جواهرسازی بود که از طلای سفید در جواهرات خود استفاده کرد. در قرن نوزدهم میلادی طلای سفید ماده ای بسیار کمیاب و فوق العاده گران بود به گونه ای که تنها خانواده های سلطنتی از آن در وسایل خود از جمله در کارد و چنگال خود استفاده می کردند. کار کردن و استفاده کردن از طلای سفید به دلیل نقطه ذوب بالایی که این ماده دارد بسیار سخت و مشکل بود و زمانی که کارتیه از این ماده برای اولین بار در جواهرات خود استفاده کرد، توانست نظر بسیاری از مخاطبان  و خاندانهای سلطنتی را به خود جلب کند.

او برای اولین بار ترکیب طلای سفید و جواهرات را در طراحی گردنبندهای خود به کار برد و این مسئله سبب افزایش محبوبیت برند کاریته در بین مردم و خاندان های سلطنتی شد.

مبادله گردنبند مروارید با فروشگاه در نیویورک:

 

مبادله گردنبند مروارید با فروشگاه در نیویورک

 

در سال 1914 میلادی ، کارتیه خیلی علاقه داشت که به طبقه ثروتمند و مرفح آمریکایی نیز ورود کند و محصولات خود را برای آنان نیز عرضه کند ، این در صورتی بود که در آن زمان کارتیه در کشورهای انگلستان ، روسیه و… شعبه داشت اما در آمریکا شعبه ای نداشت.

در آن زمان کارتیه مشتری داشت که ساکن خیابان پنجم نیویورک بود. این خیابان جزو محله های گران قیمت و ثروتمند نشین نیویورک بود.آن مشتری که یک خانم بود از یک مدل از گردنبند مروارید برند کارتیه خوشش آمده بود که قیمت زیادی داشت ، به همین دلیل تصمیم گرفتند که آن گردنبند را با یک خانه 5 طبقه در خیابان پنجم نیویورک به ارزش 1 میلیون دلار مبادله کنند.

این چنین بود که برند کارتیه وارد آمریکا و نیویورک شد و توانست سهم بازار قابل توجهی را در آن زمان از آن خود کند. و با ورودش به آمریکا به شهرت  و معروفیت برندش در آمریکا نیز افزود. زیرا حال افراد ثروتمند و غنی جامعه آمریکا نیز می توانستند از برند کارتیه خرید داشته باشند و همین امر به ارزش برند کارتیه می افزود.

تاریخچه ساعت های مشهور کارتیه:

 

تاریخچه ساعت های مشهور کارتیه

در سال 1904 کارتیه تصمیم گرفت که وارد صنعت سازی شود و بتواند با طرح های خاص و فوق العاده خودش ، اکثر مردم دنیا را به تحسین وا دارد. در آن سال ها همواره کارتیه، محققان و صنعت گران خودش را به چالش می کشید تا محصولی بسیار خارق العاده را روانه بازار کند. این سخت گیری ها سبب شد تا کارتیه در مدت زمان بسیار کوتاهی جای خود را در بین ساعت سازان معروف و لوکس دنیا باز کند و همین طور اقبال عمومی نیز از این ساعت ها بسیار به وجد آمد .

حال در ادامه این مقاله به معرفی و توضیح چند مدل از ساعت های معروف برند کارتیه می پردازیم تا شما هم با مدل های معروف این برند آشنا شوید.

ساعت سانتوس 1904:

در سال 1904 آلفرد سانتوس دوست کاتریه که در زمینه هوانوردی در برزیل مشغول به فعالیت بود، از ساعت هایی که در حین پرواز از کار می افتند و دیگر کارایی لازم را برای استفاده در حین پرواز ندارند به کاتریه گلایه کرد. و همین امر سبب شد که کاتریه اولین ساعت مچی مردانه خودش را در سال 1904 تولید کند و نام آن را سانتوس بگذارد.

این ساعت برای اولین بار به گونه ای طراحی شده بود که متناسب استفاده مردان بود و از یک صفحه تخت مربعی شکل و یک دسته چرمی بسیار زیبا تشکیل شده بود به گونه ای که هر کسی را شیفته و علاقه مند به خریدش می کرد. در سال 1904 تولید و عرضه این مدل از ساعت ها ، انقلابی در صنعت سازی به وجود آورد و خیلی از مردم را علاقه مند به استفاده از این مدل ساعت ها کرد.

ساعت تونو 1906:

در سال 1906 ، برند کارتیه اولین ساعت مچی زنانه  خودش را روانه بازار کرد . این ساعت به قدری ظریف طراحی شده بود که خیلی سریع جای خودش را در بین خانم های طبقه اشراف باز کرد . این ساعت طراحی جذابی داشت و به سادگی و زیبایی بر روی دست می نشست. این ساعت توانست خیلی سریع به ساعت محبوب طبقه اشراف تبدیل شود و فروش فوق العاده ای داشته باشد.

ساعت تانک 1904:

در سال 1904 کارتیه ساعت مشهور خود را به بازار عرضه کرد. و در اولین اقدام این ساعت را به جان پرشینگ سرهنگ نیروی ویژه ارتش هدیه کرد. این  ساعت به دلیل طراحی زیبایی که در مدل ساختش به کار گرفته شد ، توانست جای خودش را در میان افراد مشهور و معروف باز کند و به موفقیت خوب و مطلوبی برسد.

در این ساعت از جنس بدنه فلز همراه با چرم استفاده شد که زیبایی بسیار خاصی به این ساعت داده بود و خیلی از افراد را شیفته خودش کرده بود. این ساعت برای اولین ثانیه شمار را ه صورت کاملا دقیق تنظیم کرده بود به گونه ای که تا قبل از آن  هیچ شرکتی همچنین خلاقیتی را در طراحی به کار نبرده بود.

 

ساعت مدل پاشا 1943:

این ساعت یک سال پس از مرگ کارتیه به بازار روانه گردید و ساعتی بود که در برابر آب مقاوم بود و آب نمی توانست تاثیری بر روی آن بگذارد و آن را خراب کند.

در طراحی این ساعت از مدل ساعت های استفاده شده در جنگ جهانی اول تقلید شده بود به گونه ای که در صفحه اصلی آن از شبکه های مشبک استفاده میشد و دقیقا کاربرد همین صفحه ها سبب شده بود که در برابر آب مقاومت بیشتری داشته باشد.

قاب صفحه این ساعت با زنجیری به خود ساعت وصل می شد و همین امر باعث می شد که این قاب هیچ وقت گم نشود و همیشه به بدنه ساعت متصل باشد.

سخن پایانی

از اینکه تا انتها مقاله برند کارتیه با من همراه بودید از شما متشکرم. در این مقاله سعی کردیم مسیر رشد و پیشرفت برند کارتیه را برایتان بازگو کنیم به گونه ای که بدانید از ابتدا چه مسیری را در پیش گرفته بود و چگونه توانست خود ا به موفقیت و مشهوریت در این فضا برساند.

در این مقاله سعی شد که به تمامی چالش های پیش رو این برند اشاره شود و تمامی مشکلاتی که بر سر راه این برند و کارتیه توانسته بود که آنها را به خوبی حل کند را برایتان مطرح کنیم. در این مقاله خلاقیتی که برند کارتیه در کار خود داشته بود را برای شما به صورت کامل توضیح دادیم تا بدانید که این برند با استاده از چه نوآوری و خلاقیتی توانست به چنین جایگاهی در حال حاضر برسد.

اگر در خصوص مقاله برند کارتیه نظر و یا صحبت خاصی دارید می توانید در بخش نظرات برایمان بنویسید و مطمئن باشید که کارشناسان مجموعه ماهان تیموری با اشتیاق پاسخگو شما خواهند بود.

 

همین حالا شروع کن!

دیدگاهتان را بنویسید