20 ایده کسب و کار کوچک امّا پر سود
1. طراحی لباس
همیشه به طراحان لباس نیاز است. وقتی پای پوشاک به میان میآید نسل جدید همیشه به دنبال طرحهای منحصر بهفرد است. شما میتوانید این کار را بهصورت پارهوقت در منزل انجام دهید یا با سرمایهی کم یک تولیدی راه بیندازید. شما میتوانید انتظارحاشیهی سود ۳۰-۴۰ درصدی داشتهباشید.
2. خدمات جوشکاری
شما در این حرفه با آهن و فولاد سر و کار دارید. شما میتوانید حفاظ پنجره، کرکره و انواع موارد درخواستی مشتریان را بسازید. میتوانید از یک مغازهی کوچک کارتان را شروع کنید.
۳. کار با چوب
ساخت مصنوعات چوبی یا مبلمان بسیار خوب و پرسود است. در این نوع کسب و کار شما می بایست براساس ضروریات بازار، مصنوعات چوبی بسازید. این کسب و کار مستلزم مهارت و کار زیاد است. شما میتوانید از یک مغازهی کوچک کارتان را شروع کنید.
۴. بستهبندی آب آشامیدنی
آب آشامیدنی خالص یک نیاز روزانه است. امروزه افراد نه تنها خارج از منزل بلکه در خانه نیز به آب آشامیدنی بستهبندی نیاز دارند. این افزایش تقاضا بهخاطر افزایش سطح آگاهی مردم نسبت به مسائل سلامتی است. از اینرو، راهاندازی کسب و کار در زمینهی بستهبندی آب آشامیدنی یک ایدهی کسب و کار موفق خواهد بود. لازم است بر راهاندازی یک سیستم تصفیهی آب و بستهبندی، سرمایهگذاری ویژهای انجام دهید.
۵. ساخت محصولات پلاستیکی
ساخت محصولات پلاستیکی یک ایده کسب و کار کم هزینه و پرسود است. تقاضا برای محصولات پلاستیکی مانند لیوان، ظرفهای کوچک، بطری آب و .. بسیار بالا است. تنها کاری که برای موفقیت باید انجام دهید این است که بر فروش و بازاریابی این محصولات کار کنید.
۶. ساخت و فروش زیورآلات
این کسب و کار مستلزم مهارتهای زیاد، تمرین و سرمایهگذاری است. سود حاشیهای مرتبط با این کسب و کار بسیار بالا است.
۷. رستورانداری
رستورانداری یک ایدهي کسب و کار بسیار پرسود است. موفقیت این کسب و کار به مکان رستوران و نوع غذایی که ارائه میشود بستگی دارد. اگر توانایی ارائهی غذاهای خوشمزه به قیمت مناسب و معقول را دارید پس میتوانید بازار را به دست بگیرید.
۸. آمادهسازی اسنک و میانوعده
در دنیای امروز افراد اسنکهای آماده را ترجیح میدهند. از این رو، تهیهی انواع اسنک میتواند یک کسب و کار بسیار موفق باشد. شما میتوانید این کار را در منزل یا یک فروشگاه کوچک انجام دهید.
۹. روغنگیری
روغنگیری از دانههای خوراکی مانند بادام، زیتون و … میتواند یک کسب و کار موفق باشد. تنها کاری که باید انجام دهید این است که یک دستگاه روغنگیری بخرید.
۱۰. فروش محصولات لبنیاتی
محصولات لبنی بر پایهی شیر همیشه مورد تقاضای بازار خانگی بودهاست. شما میتوانید با فروش محصولات لبنی به سود قابل توجهی دست پیدا کنید. تنها به یک مغازهی کوچک و سرمایهای اندک برای این کار نیاز دارید.
۱۱. شالیکوبی (در مناطقی که برنج کشت میشود)
از آنجاییکه بازار تقاضا برای برنج هر روز بیشتر میشود، شما میتوانید با اخذ چند مجوز به شالیکوبی و فروش برنج بپردازید.
۱۲. ساخت جعبهی کادویی
امروزه کادو به بخش جدایی ناپذیر زندگی ما تبدیل شدهاست و از اینرو فروش جعبههای کادویی نیز رونق یافته است.
۱۳. شکلات و آبنباتسازی
شما میتوانید این کار را با سرمایهی اندکی در خانه شروع کنید.
۱۴. مشاور املاک
هر فردی میتواند این کار را شروع کند. به سرمایهگذاری نیاز ندارد ولی با سود بسیار بالایی همراه است.
۱۵. طراح داخلی
به منظور شروع بهکار بهعنوان یک طراح داخلی به خلاقیت و مهارت نیاز دارید. شما میتوانید از این راه پول زیادی بسازید.
۱۶. مؤسسهی کاریابی
تأسیس یک مؤسسهی کاریابی به هزینهی زیادی نیاز ندارد. شما تنها به یک فضای کوچک و چند خاطب برای شروع کارتان نیاز دارید. نرخ بیکاری رو به افزایش است و به میزان زیادی به اینگونه مؤسسات نیاز است.
۱۷. تعمیرات و فروش تلفن همراه
کسب و کار تلفن همراه به سرعت رو به رشد است. امروزه افراد عادی نیز تلفنهای هوشمند را به تلفنهای ساده ترجیح میدهند. بالارفتن میزان استفاده از تلفنهای هوشمند یک فرصت کسب و کار بینظیر را فراهم کردهاست. برای شروع این کار، به مهارت و سرمایه نیاز دارید.
۱۸. مؤسسهی کرایهی اتومبیل
اگر سرمایهی کافی دارید میتوانید اتومبیلهای لوکس خریداری کنید و آنها را کرایه بدهید. شما میتوانید از این راه به سود برسید.
۱۹. اجارهی ماشینآلات صنعتی
راهاندازی این ایدهی کسب و کار به سرمایهي بسیار زیادی نیاز دارد. شما میتوانید جرثقیل، ماشینهای حفاری و … بخرید و اجاره دهید.
این کسب و کار به مهارت، نیروی انسانی و تخصص نیاز دارد. شرکتهای بزرگ آمادهی پرداخت مبلغی منصفانه برای دریافت مشاورهی خوب هستند.
کسب و کار کوچک:
الف. هنر
۱. نقاشی کنید و آثار هنری اصلی بفروشید
۲. مجسمهسازی
۳. کاریکاتور بکشید
۴. تصویرگر کتاب
۵. نقاش دیوار و خانه
۶. نقاشی روی چوب و مبلمان
۷. رویهکوبی مبلمان
۸. ساخت ویدیوهای انیمیشنی برای کسب و کارها
۹. مربی هنری
۱۰. دلال هنری
۱۱. خدمات مرمت و بازسازی عکس
کسب و کار کوچک:
ب. خودرو
۱۲. فروش قطعات خودرو
۱۳. تعمیرگاه خودرو
۱۴. لنت کوبی
۱۵. کارواش
۱۶. خودروهای فرسوده
۱۷. تنظیم موتور
کسب و کار کوچک:
پ. کسب و کار و خدمات مشتریان
۱۸. فروش تبلیغاتی
۱۹. مرکز تماس خدمات مشتریان
۲۰. تعمیر لوازم خانگی
۲۱. تکثیر فایلهای صوتی و ویدیویی
۲۲. مهمانپذیر
۲۳. تعمیر دوچرخه
۲۴. نویسندهی طرح کسب و کار
۲۵. کابینت ساز
۲۶. فروشندهی فرش و اثاث منزل
۲۷. خدمات تهیه غذا و کیترینگ
۲۸. گارسون پیتزافروشی
۲۹. تعمیر لوازم خانگی
۳۰. آزمایش کنندهی مواد شیمیایی
۳۱. پاککنندهی دودکش
۳۲. خدمات نظافتی
۳۳. دلال سکه
۳۴. فروشنده کلکسیون
۳۵. نوسازی و تعمیر ساختمان
۳۶. عایق بندی حرفهای ساختمان
۳۷. آشپز
۳۸. متخصص آرایشی و بهداشتی
۳۹. خدمات سرویس سیستمهای تهویه هوا
۴۰. مربی صنایع دستی
۴۱. دلال ارز
۴۲. مربی رقص
۴۳. مربی یوگا
۴۴. ماساژ درمانگر
۴۵. مراقبت از میانسالان
۴۶. مراقبت از زنان باردار
۴۷. مراقبت از کودکان
۴۸. آماده کنندهی فهرست
۴۹. مربی حیوانات خانگی
۵۰. درمانگر حیوانات خانگی
پیش بینی قبل از ورشکستگی
غیر قابل پیش بینی بودن این بدان معنی است که شما می توانید از آب آرام به دریاهای طوفانی در یک چشم بهم زدن بیفتید، اما اجازه ندهید که فکر به بدهی شما را از ادامه روند باز دارد.در هر حال فراموش نکنید، اگر بدترین اتفاق بیافتد، بسیار مهم است که برنامه ای برای مدیریت ورشکستگی داشته باشید.
برای شرکت کوچک شما پنج راه وجود دارد که می توانید بدهی خود را کاهش دهید و از ورشکستگی اجتناب کنید.
1. حذف هزینه های غیر ضروری
ممکن است بسیاری خدمات وجود داشته باشد که خودتان از پس انجام این کار بربیایید، بنابراین نیاز به صرف هزینه برای ان خدمات نخواهید داشت.
یحث خرج های اضافی در دنیای کسب و کار درست است، جان پل کللی از مشاوران بدهی اسکاتلند می گوید: “تقریبا تمام شرکت ها، در برخی از سطوح، پول نقد را برای خرید چیزهایی ارزشی ندارد، پرداخت می کنند.”
اگر شما در این موقعیت هستید، امور مالی خود را بررسی کنید و همه چیز را که شما فکر می کنید برای اجرای روزمره کسب و کار شما غیر ضروری است را بیابید و ان را برای مدیریت ورشکستگی حذف کنید.
2. فروش وسایل اضافی که نیازی به آن ندارید
یک دستگاه فکس دارید که در پنج سال گذشته از آن استفاده نکرده اید؟ یا یک انبار که در آن وسایل اضافی را نگه می دارید؟ فروش آنها را به عنوان یک ایده در نظر بگیرید.
زمانی که احساس خطر مالی کردید، نیاز به مدیریت ورشکستگی دارید.
دارایی های خود را بررسی کنید و هر چیزی را که دیگر از آن استفاده نمی کنید، به فروش برسانید، چه این یک مجموعه از اقلام قدیمی باشد یا وسایل جدید بی کاربرد که دیگر از آنها استفاده نمی کنید. پس از آن شما ناگهان متوجه خواهید شد که فضای بیشتری دارید و پول بیشتری نیز کسب کرده اید.
3. بازپرداخت بدهی را اولویت بندی کنید
اگر بدهی های خود را پرداخت می کنید، بدهی های با تعهدات تضمین شده تان را اولویت بندی کنید و کسانی را که بالاترین نرخ بهره را دارند، پرداخت کنید
شما همچنین باید گفتگویی را با طلبکاران خود انجام دهید و در مورد شرایط بازپرداخت به گفتگو بپردازید، تا ببینید آیا می توانید با آنها برنامه پرداخت را تنظیم کنید.
4. برخورداری از طرح تجاری
یک طرح تجاری برای مدیریت و موفقیت یک شرکت الزامی است، با طرح کسب و کار می توانید مجموعه را به خوبی مدیریت کنید، یک طرح مناسب شامل طرح فروش و بازاریابی، برنامه عملیاتی، بودجه سرمایه و هزینه های پیش بینی شده است.
چاک بنجامین، کارشناس بازرس، می گوید: “همیشه یک طرح کسب و کار به روز شده را حفظ کنید تا کاملا به موفقیت دست یابید”.
اگر وضعیت شما در حال تغییر است (مثلا شما شروع به کم کردن سود می کنید)، باید همیشه مطمئن شوید که طرح کسب و کار شما در وضعیت فعلی چه چیز را نشان می دهد، این به شما این امکان را می دهد تا پیش بینی های مالی مناسب را انجام دهید، تا در صورت امکان از بدهی ها و ورشکستگی کاسته شود و بتوانید مدیریت ورشکستگی درستی را اجرا کنید.
5. اگر یک مشکل وجود دارد، با آن روبرو شوید
هنگامی که مشکلات در زندگی بوجود می آید، معمولا از آن چشم پوشی می شود و این روش را بازخورد درست می دانند، اما واقعیت این است که نادیده گرفتن مشکلات به ندرت منجر به نتیجه خوبی نمی شود. در عوض، همه چیز را بدتر می کند و زمان طلایی برای مدیریت ورشکستگی را از بین می برد.
با تیم خود صادق باشید، سعی کنید تغییرات لازم را در برنامه کاری انجام دهید، اگر همه چیز واقعا بد به نظر می رسد، با کارشناسان اقتصادی صحبت کنید تا در بهترین زمان از ایجاد بدهی های بیشتر جلوگیری کند.
6. مشکل را شناسایی کنید
کسب و کار شما ممکن است به دلایل مختلف دچار مشکل شده باشد، شاید یک رقیب یا چند رقبای برجسته وارد بازار شده و سهام سهام داران شرکت را خریده باشند، یا کسب و کار شما با تغییرات در بازار نتوانسته سرپا بماند،
ممکن است دشوار باشد که یک نگاه هدفمند به کسب و کار داشته باشید، اما لازمه اجرای مدیریت ورشکستگی است.
شروع کنید به بررسی زمانی که درآمد بالا بود و فروش قوی داشتید،
این چه زمانی تغییر کرد؟ آیا یک رقیب جدید ظاهر شد؟ ، شکست در به روز رسانی محصول شما و یا مشتریان شما در زمان های سخت کاهش یافته است؟ تعیین مسئله نیمه نبرد است، اگر می توانید دلایلی را مبنی بر اینکه چرا کسب و کار شما دچار مشکل شده است، محدود کنید، می توانید بر چگونگی برخورد با موضوع تمرکز کنید.
7. احیای تلاش های بازاریابی
برطرف کردن نیازهای مشتریان شما یک راه برای اطمینان از موفقیت و مدیریت ورشکستگی است، اگر شما مشتریان خود را در تأمین آنچه که نیاز دارند یاری کنید، آنها مجبور نیستند در جای دیگری به دنبال محصولات باشند.
اگر شما کاملا مطمئن نیستید که مشتری چه میخواهد، از آنها سوال کنید و اطمینان حاصل کنید که به طور کامل آنچه مشتریان شما انتظار دارند را درک کرده اید و در زمان عرضه محصولات جدید از طریق ایمیل یا شبکه های اجتماعی (که این یک نوع تبلیغ رایگان نیز هست، از فیس بوک، اینستاگرام و تلگرام استفاده کنید) آنها را مطلع سازید.
8. افزایش بودجه
نیاز به تولید سرمایه بیشتر، زمانی است که تلاش می کنید کسب و کار خود را حفظ کنید یا ارتقا دهید، در این صورت می توانید به اعتبار کسب و کار خود، از بانک ها تقاضای وام کنید، این وام در صورت داشتن بدهی می تواند به بازپرداخت آن کمک کند یا باعث افزایش جریان نقدی در شرکت شود.
فراتر از تامین مالی سنتی شما ممکن است علاقه مند به سرمایه گذاری سهام باشید، این می تواند یک گزینه برای مدیریت ورشکستگی شما باشد اگر شما یک محصول یا خدمات منحصر به فرد داشته باشید و احساس کنید می توانید سرمایه را از طریق سرمایه گذاران جذب کنید، سرمایه گذاری در کسب و کار شما در ازای سهام مالکیت انجام می شود، مقدار سرمایه گذاری به طور معمول سطح مالکیت را تعیین می کند و یا اینکه سرمایه گذار در نقش های مدیریتی یا مشابه دخیل می شود.
نتیجه گیری
اگر کسب و کار شما در حال سقوط است، شما تنها نیستید، واقعیت این است که تقریبا یک سوم کسب و کارها در طول دو سال اول شکست خورده است.
با این حال، راه کارهای بالا را می توانید انجام دهید تا کسب و کار خود را احیا کنید، این مراحل را دنبال کنید و ببینید آیا کسب و کار شما قبل از بسته شدن و تعطیلی قادر به بازیابی است. معمولا پاسخ مثبت است، بنابراین فرصت طلایی مدیریت ورشکستگی را از دست ندهید و از تمام توان خود برای قرار نگرفتن در وضعیت دشوار استفاده کنید.